Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Έβρος Σουφλίου-Νίκη Αλεξανδρούπολης για την πρόκριση στην τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας

Ο Έβρος Σουφλίου, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής της ΕΣΠΕΘΡ, θα φιλοξενήσει την Τετάρτη στις 18:00 το απόγευμα τη Νίκη Αλεξανδρούπολης, η οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.


Ο αγώνας είναι νοκ-άουτ και η ομάδα που θα αναδειχθεί νικήτρια από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης για την τρίτη φάση της διοργάνωσης, στην οποία θα μπουν και οι δώδεκα ομάδες της Α1 Γυναικών.

Από τα παιχνίδια της τρίτης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης, που έχουν γίνει μέχρι τώρα, προκρίθηκαν οι Ροδίων Άθλησις, ΑΣ Νηρέας, ΓΣ Πανιώνιος, ΓΣΚ Ηρακλής, ΑΣΠ Απόλλων, ΑΣ Αίας Κιλκίς και ΕΟ Σταυρούπολης. 

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις αυτής της φάσης του Κυπέλλου είναι οι εξής: Φθία-Πορφύρας, ΦΟ Βριλησσίων-Αστέρας Αγίου Δημητρίου, Κύδων Χανίων-Μεσσαράς, ΕΑ Πατρών-Μεσσηνιακός, Βόλις Κέρκυρας-ΑΣ Γιάννενα, Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός-Ασκληπιός Τρικάλων, Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών-ΓΣ Νικαίας και Μυγδονιακός-ΠΑΟΚ.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου