Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

H παρουσία των Εβριτών στην ενδέκατη αγωνιστική της Volleyleague

Mε το ντέρμπι του Έβρου ανάμεσα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Α.Ο. Ορεστιάδας ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (23/12) η ενδέκατη αγωνιστική και ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Volleyleague.


To blog <<Στα γήπεδα του Έβρου>> σας παρουσιάζει την αγωνιστική παρουσία των προπονητών και των αθλητών με καταγωγή από τον Έβρο, όπως επίσης και εκείνων, που έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν σε ομάδες του Έβρου.

Γιάννης Καλμαζίδης (ΠΑΟΚ): Ο προπονητής του ΠΑΟΚ καθοδήγησε την ομάδα του στην άνετη εντός έδρας επικράτηση επί του Παμβοχαϊκού με 3-0 σετ.

Ανδρέας Ανδρεάδης (ΠΑΟΚ): Ξεκίνησε βασικός και σημείωσε έναν πόντο (με 1/5 επιθέσεις).

Δημήτρης Γκαράς (ΠΑΟΚ): Ο Ορεστιαδίτης λίμπερο του ''Δικεφάλου'' του Βορρά σημείωσε ποσοστό 65% στην υποδοχή (με 42% άριστες).

Δημήτρης Κωνσταντινίδης (ΠΑΟΚ): Δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση της ομάδας του με τον Παμβοχαϊκό.

Αλέξανδρος Χήρας (Φοίνικας Σύρου): Ο πρώην κεντρικός του Α.Ο. Ορεστιάδας σημείωσε επτά πόντους (με πέντε μπλοκ και 2/6 επιθέσεις) στην εκτός έδρας ήττα του Φοίνικα Σύρου από τον Παναθηναϊκό.

Πέταρ Τουρανιάνιν (Φοίνικας Σύρου): O πρώην κεντρικός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης πέτυχε οκτώ πόντους (με τέσσερα μπλοκ, δύο άσους και 2/6 επιθέσεις).

Γιάννης Σκαρλατίδης (Φοίνικας Σύρου): Ο Ορεστιαδίτης πασαδόρος δεν έπαιξε στην αναμέτρηση της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό.

Πέπε Γκονζάλες (Παναθηναϊκός): Ο Αργεντίνος πρώην διαγώνιος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης σημείωσε 15 πόντους (με 14/35 επιθέσεις και ένα μπλοκ) στη νίκη του ''τριφυλλιού'' επί του Φοίνικα Σύρου με 3-2.

Άκης Δαρίδης (Παναθηναϊκός): Ο Ορεστιαδίτης λίμπερο είχε 66% στην υποδοχή (με 51% άριστες).

Θωμάς Δημητριάδης (Παναθηναϊκός): Ο Αλεξανδρουπολίτης ακραίος μπήκε ως αλλαγή και σημείωσε έναν πόντο (με 1/3 επιθέσεις).

Χρήστος Μπέλος (Παναθηναϊκός): Ο πρώην διαγώνιος της Ορεστιάδας χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή σημειώνοντας δύο πόντους (με 2/3 επιθέσεις).

Κώστας Δεληκώστας (Παμβοχαϊκός): Η ομάδα του Εβρίτη προπονητή γνώρισε την ήττα με 3-0 στην έδρα του ΠΑΟΚ.

Νίκος Αγγελόπουλος (Παμβοχαϊκός): Ο πρώην πασαδόρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αγωνίστηκε ως αλλαγή πετυχαίνοντας οκτώ πόντους (με 6/12 επιθέσεις, έναν άσο, ένα μπλοκ, 50% στην υποδοχή και 36% άριστες).

Μανώλης Δημητριάδης (Παναχαϊκή): Δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού στην ήττα των Πατρινών από τον Ηρακλή Χαλκίδας.

Μένιος Ρουμελιώτης (Παναχαϊκή): Ο πρώην λίμπερο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης είχε 33% στην υποδοχή (με 20% άριστες).

Χρήστος Κιόσης (Ηρακλής): Ο πρώην κεντρικός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης πέτυχε πέντε πόντους (με 4/5 πόντους και ένα μπλοκ) στην ήττα της ομάδας του με 3-0 από την Κηφισιά.

Δημήτρης Ριζόπουλος (Ηρακλής): Ο πρώην ακραίος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και της Ορεστιάδας σημείωσε τέσσερις πόντους (με 2/11 επιθέσεις, δύο μπλοκ, 61% υποδοχή και 44% άριστες).

Θεοδόσης Ηλίας (Ηρακλής): Ο Αλεξανδρουπολίτης πασαδόρος πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα του ''Γηραιού'' με την Κηφισιά.

Νίκος Χριστόφας (Ηρακλής): Ο πρώην κεντρικός της Γ.Ε.Α. δεν έπαιξε στον αγώνα του Ηρακλή με την Κηφισιά.

Σταύρος Κασαμπαλής (Ηρακλής Χαλκίδας): Ο Αλεξανδρουπολίτης πασαδόρος δεν αγωνίστηκε στη νίκη της ομάδας του επί της Παναχαϊκής με 3-0 σετ.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου