Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Tρίτος ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Γρήγορου Σκακιού Ανατολικής Μακεδονίας και Σερρών

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης κατέκτησε την τρίτη θέση μεταξύ δεκαέξι ομάδων από την Περιφέρεια στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Γρήγορου Σκακιού, που διεξήχθη την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου και διοργάνωσαν ο Σ.Ο. Καβάλας και η Ε.Σ.Σ.Α.Μ.Θ.Σ., με τη συμμετοχή τριάντα συνολικά ομάδων (δεκαέξι στο πρώτο γκρουπ και δεκατέσσερις στο γκρουπ παίδων-κορασίδων.


Στο πρώτο γκρουπ την πρώτη θέση κατέκτησε ο Σ.Ο. Καβάλας με 12 βαθμούς έχοντας το απόλυτο και χρυσά μετάλλια δόθηκαν στους παίκτες της ομάδας Άγγελο Σανδαλάκη, Σταυρούλα Τσολακίδου, Κωνσταντίνο Αποστολακάκη και Δημήτριο Ζησιάση. Δεύτερος αναδείχθηκε ο ΣΟ Ξάνθης με δέκα βαθμούς και αργυρά μετάλλια πήραν οι Χαλήλ Οσμάνογλου, Βίκτωρ Κούρογλου, Νίκος Σταμουλάς και Βενιαμίν Νεοφυτίδης. Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης με οκτώ βαθμούς και χάλκινο μετάλλιο έλαβαν οι Κωνσταντίνος Μαρκίδης, Ιωάννης Βαλσαμίδης, Αντώνογλου Χρήστος και Γεράσιμος Βαλλιάνος.

Η εφηβική ομάδα του Εθνικού κατέκτησε την ένατη θέση στο ισχυρό Α Γκρουπ με την Ελπίδα-Σοφία Αϊβαζιάν, το Βαλέριο Νάσο, το Χρήστο Χασάπη και τον Αλέξανδρο Μαργκαριάν.

Πρωταθλήτρια ομάδα παίδων-κορασίδων αναδείχθηκε ο ΟΦΣ Καβάλας με έντεκα βαθμούς και πήραν χρυσά μετάλλια ο Αναστάσιος Κυριακίδης, η Ευαγγελία Αποστολακάκη, ο Θεόδωρος Κουτράκης και ο Σταύρος Δημάκης. Τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο ΣΟ Καβάλας με δέκα βαθμούς και αργυρά μετάλλια πήραν οι Γρηγόριος Καλαμούκος, Δημήτριος Ηλιόπουλος, Γιολάντα Καλαμούκου και ο Χαράλαμπος Θεοδωρίδης. Την τρίτη θέση κατέλαβε ο ΣΟ Ξάνθης με εννιά βαθμούς και χάλκινα μετάλλια έλαβαν οι Χρήστος Βαγιανός, Βασίλειος Αναγνωστόπουλος, Δημήτριος Μπαλαφούτης και Κωνσταντίνος Διαμαντής.

Τέλος, έπαθλα ατομικής απόδοσης κατέκτησαν στο πρώτο γκρουπ ο Άγγελος Σανδαλάκης, η Σταυρούλα Τσολακίδου, ο Νίκος Σταμουλάς και ο Δημήτρης Ζησιάδης και στο δεύτερο γκρουπ οι Γρηγόρης Καλαμούκος, Δημήτρης Ηλιόπουλος, Δημήτρης Μπαλαφούτης και Σταύρος Δημάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου