Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Ο Α.Ο. Ορεστιάδας αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Παναχαϊκή

Ο Α.Ο. Ορεστιάδας αντιμετωπίζει εκτός έδρας στις 18:00 την Παναχαϊκή στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Volleyleague με στόχο να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα και να πάρει μία άτυπη ρεβάνς για την εντός έδρας ήττα του πρώτου γύρου.



Η ομάδα της Ορεστιάδας βρίσκεται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς και προέρχεται από την ήττα από τον Ολυμπιακό στην Ορεστιάδα. Από την πλευρά της η ομάδα της Πάτρας είναι στην προτελευταία θέση με οκτώ βαθμούς και την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από τον Φοίνικα στη Σύρο.

Ο αρχηγός της Ορεστιάδας, Δημήτρης Ριζόπουλος, δήλωσε για τη σημερινή αναμέτρηση: <<Ξέρουμε πως η Παναχαϊκή έχει από τις πιο δύσκολες έδρες και ο αντίπαλός μας καίγεται για βαθμούς. Το γήπεδο της Παναχαϊκής είναι από τα πιο δύσκολα στην κατηγορία. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα ώστε να μη μπούμε σε περιπέτειες και χαλάσουμε ότι έχουμε χτίσει>>.

Ο προπονητής της Παναχαϊκής, Γιώργος Λυκούδης, ανέφερε για το παιχνίδι: <<Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος απέναντι στην Ορεστιάδα, είναι μόνο η νίκη και θα είναι ευχής έργο να την πάρουμε καθαρή ώστε να κατακτήσουμε 3 βαθμούς και να ανέβουμε στον βαθμολογικό πίνακα. Το παιχνίδι είναι δύσκολο, όμως κρίνονται πολλά για τους στόχους μας και είμαι σίγουρος πως θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Πιστεύω πως και σ' αυτό το εντός έδρας παιχνίδι η βοήθεια του κόσμου θα είναι μεγάλη και θα μας ενισχύσει ώστε να φτάσουμε στη νίκη>>.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ. Γεροθόδωρος και Κουτσούλας.

Στον πρώτο γύρο η Παναχαϊκή νίκησε στην Ορεστιάδα στο τάι μπρέικ. Στους αγώνες μπαράζ της περιόδου 2012-2013 η Παναχαϊκή κέρδισε στους δύο αγώνες σε Νέα Φιλαδέλφεια και Πάτρα με 3-0 και 3-2 αντίστοιχα και ο Α.Ο.Ο. νίκησε με 3-2 στην Ορεστιάδα.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου