Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

A.O. Mάκρης-Ατρόμητος Άβαντα 1-2

Ο Ατρόμητος Άβαντα κέρδισε εκτός έδρας με 2-1 τον Α.Ο. Μάκρης στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.


Μετά απ' αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Χρόνη Νέδου έφτασε τους 33 βαθμούς και βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ το συγκρότημα του Γιώργου Αυγερίδη παρέμεινε στους 23 βαθμούς όντας στην έβδομη θέση της βαθμολογίας.


Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα σημειώθηκε από τους γηπεδούχους με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου, όταν ο Λαϊνας τροφοδότησε τον Αθανασιάδη, ο οποίος έκανε το σουτ από τη δεξιά πλευρά, με τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Τρία λεπτά αργότερα η ομάδα του Άβαντα άνοιξε το σκορ, όταν ο Μανωλίδης έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Ταξιόπουλος με κεφαλιά έκανε το 0-1 πετυχαίνοντας το δεύτερο τέρμα του στο φετινό πρωτάθλημα. Στο 24' ο Αθανασιάδης πάσαρε για τον Καρπουζάκη, ο οποίος με διαγώνιο σουτ από τα αριστερά έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο επόμενο λεπτό ο Φραγγουλίδης επιχείρησε το σουτ με τη μπάλα να καταλήγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βενετόπουλου. Στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ματσουκατίδης εκτέλεσε το φάουλ με πάσα για τον Αθανασιάδη, ο οποίος έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, που πέρασε άουτ. Στο 34' ο Αθανασιάδης ''σέρβιρε'' για τον Καρπουζάκη, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Τσακουρίδη και έκανε το πλασέ, το οποίο μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια ο τερματοφύλακας του Άβαντα διατηρώντας ανέπαφη την εστία της ομάδας του. Δύο λεπτά μετά ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων βρέθηκε σε ετοιμότητα στο σουτ του Βανδουλάκη. Στο 40' το σουτ του Μελαδένιου κατέληξε άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε η προσπάθεια του ίδιου ποδοσφαιριστή τρία λεπτά αργότερα.


Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ευκαιρία για την ομάδα του Άβαντα, όταν ο Παπαναστασούλης έκανε το σουτ στο 46', το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του Βενετόπουλου. Στο επόμενο λεπτό ο Ατρόμητος Άβαντα διπλασίασε τα τέρματά του, όταν ο Τσιαμπαλής εκτέλεσε το φάουλ, με τον Βενετόπουλο, να βρίσκει τη μπάλα, αλλά να μη μπορεί να τη μπλοκάρει και να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του για το 0-2. Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στη μείωση του σκορ, όταν ο Αθανασιάδης εκτέλεσε το φάουλ και ο Λαϊνας ''έπιασε'' την κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Τσακουρίδη. Στο 51' ο Ματσουκατίδης εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά, ο νεοεισελθών Καζάκος μπήκε στην πορεία της μπάλας και στη συνέχεια της φάσης ο προωθημένος Μαυρανούδης έκανε το σουτ, το οποίο κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Άβαντα. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ήταν η σειρά του Βανδουλάκη να απειλήσει με σουτ την εστία των φιλοξενουμένων, με τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Τσαχιρίδης σούταρε και ο Βενετόπουλος μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 71' το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των γηπεδούχων συνεργάστηκε, όταν ο Ζαχάκης εκτέλεσε το φάουλ και ο Μαυρανούδης έκανε την κεφαλιά, την οποία απέκρουσε ο Τσακουρίδης. Δύο λεπτά αργότερα ο Ζαχάκης επιχείρησε να γυρίσει τη μπάλα με το κεφάλι στον Βενετόπουλο, ο Παπαναστασούλης μπήκε στη φάση και έκανε το πλασέ, το οποίο κατέληξε άουτ. Στο 77' ο Λαϊνας με ψηλοκρεμαστό σουτ μείωσε σε 1-2 για τον Α.Ο. Μάκρης και διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Στο επόμενο λεπτό ο Βενετόπουλος μπλόκαρε τη μπάλα στο σουτ του Τσαχιρίδη. Στα εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης δε σημειώθηκε κάποια άλλη αξιόλογη φάση μπροστά από τις δύο εστίες και το 1-2 επισφράγισε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.


Την επόμενη αγωνιστική ο Α.Ο. Μάκρης θα πάρει ξεκούραστα τους τρεις βαθμούς της νίκης, καθώς ο Α.Σ. Πέπλου αποχώρησε από το πρωτάθλημα, ενώ ο Ατρόμητος Άβαντα θα φιλοξενήσει την Α.Ε.Ν. Χιλής.



Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Κοντάρας με βοηθούς τους Σουμάκα και Σταφυλά.


Α.Ο. Μάκρης: Βενετόπουλος, Ματσουκατίδης, Χατζηπαύλου Σ. (46' Καζάκος), Μαυρανούδης, Ζαχάκης, Ανδρεόπουλος, Σκούμπας, Λαϊνας, Αθανασιάδης, Βανδουλάκης (75' Ντάμαλης), Καρπουζάκης (65' Αποστόλου)


Ατρόμητος Άβαντα: Tσακουρίδης, Σύρος, Χατζηευαγγέλου, Μελαδένιος, Γκιαουρίδης, Ταξιόπουλος, Τσαχιρίδης, Τσιαμπαλής, Παπαναστασούλης (88' Κεφαλίδης), Μανωλίδης, Φραγγουλίδης

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου