Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Μεγάλες διακρίσεις για το Νηρέα Ορεστιάδας στην Κεραμωτή

Ιδιαίτερη αξιόλογη ήταν η παρουσία του Νηρέα Ορεστιάδας στον 16ο κολυμβητικό αγώνα ανοικτής θαλάσσης <<Θασοπούλα>>, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην Κεραμωτή από τον ομώνυμο σύλλογο χειμερινών κολυμβητών και θαλασσίων αθλημάτων.


Ο σύλλογος της Ορεστιάδας συμμετείχε με δεκαπέντε κολυμβητές και κολυμβήτριες, ηλικίας από 13 μέχρι 56 ετών και κατέκτησε έξι μετάλλια σε διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες.

Συγκεκριμένα, ο Αριστείδης Μαχαιρίδης αναδείχθηκε πρώτος στην κατηγορία του και δεύτερος στη γενική κατάταξη, οι Ιωάννης Ανδρεάδης, Πάνος Αναστάσιος και Πούλιος Νικόλαος (αγωνιζόταν για πρώτη φορά) βγήκαν δεύτεροι στις κατηγορίες τους, ενώ ο Δημήτριος Καραγκούνης (αγωνιζόταν για πρώτη φορά) και η Φωτεινή Καφετζή κατέλαβαν την τρίτη θέση.

Επίσης, συμμετείχαν οι: Χρήστος Βαρσαμακίδης, Χρήστος Γκαδανίδης, Μαριάνθη Δουμάνη, Καραφύλλης Δρακίδης, Γεώργιος Καμπάδαης, Μιρμιγκίδης Ιωάννης, ενώ οι Μάριος Παταλάς, Μαργαρίτης Χαραλαμπίδης και Ηλίας Σταματόπουλος αγωνίστηκαν για πρώτη φορά.

Να συγχαρούμε τους αθλητές του Νηρέα Ορεστιάδα για τις επιτυχίες τους και να τους ευχηθούμε ανάλογη συνέχεια στο μέλλον!

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου