Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Ευρεία νίκη για τον Έβρο Σουφλίου κόντρα στον ΑΟ Μαΐστρου

Σε φιλική αναμέτρηση, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Μαΐστρου, ο Έβρος Σουφλίου επιβλήθηκε με 7-0 του τοπικού Αθλητικού Ομίλου Μαΐστρου.


Η ομάδα του Μπάμπη Χρυσοστομίδη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί στο ημίχρονο με 3-0, χάρη σε τέρματα των Λίτσκα, Μερτίκα και Χατζάκου. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν τέσσερα ακόμη τέρματα με τους Ρομάριο, Δραγανίδη και Ζιγκερίδη (2).

Όσον αφορά την ομάδα του Σάκη Παπαράδη και του Γιάννη Μιχαηλίδη, η σημερινή αναμέτρηση ήταν ένα πολύ δυνατό φιλικό τεστ στα πλαίσια της προετοιμασίας της για το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

ΑΟ ΜΑΪΣΤΡΟY: Δογάνης, Σκάρλος, Δημούτσης, Παρασκευάς, Τσιτσιπάς, Καπανίδης, Γκαβανόζης, Λαγός, Μαλασίδης Γ., Μαλασίδης Ι., Τσιγιαννίδης. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Δαλακάκης, Μπατζάκας, Αγγελίδης, Σαριανίδης, Χαρανάς, Τσιφτσής, Ζαχαριάδης.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Λουκίδης, Μπάμνιος, Λειβαδιώτης, Κουτσούλας, Χατζάκος, Ευφραιμίδης, Μερτίκας, Αβογιάν, Λίτσκας, Πουλιλιός, Αντωνιάδης Γ. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Μπινόπουλος, Λίτσιος, Δραγανίδης, Ναθαναηλίδης, Ρομάριο, Πετκίδης, Ζάχος, Ζαγκλιβέρης, Αντωνιάδης Γ., Ζιγκερίδης και Κιλιτσίδης

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου