Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Aύριο η κλήρωση για τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης

Η Ο.Χ.Ε. απέστειλε τη Δευτέρα σε όλες τις ενδιαφερόμενες ομάδες την ειδική προκήρυξη του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής χάντμπολ Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.



Οι ομάδες από όλη την Ελλάδα χωρίστηκαν σε πέντε ομίλους και οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης τοποθετήθηκαν στον πέμπτο όμιλο, όπου θα λάβουν μέρος εννιά ομάδες και συγκεκριμένα ο Πανσερραϊκός, η Ολυμπιακή Ακαδημία Δράμας (περσινοί αντίπαλοι των Κυκλώπων στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής), ο ΑΣΑ Αλέξανδρος, οι ΑΜΣ Πόντιοι Κιλκίς, η ΠΑΣ Νέα Ελβετία, ο ΑΟΔ Θερμαϊκού, ο ΑΕΣ Απόλλων Σταυρούπολης και ο ΑΕΣ Μακεδών.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή στις 12:00 το μεσημέρι στα γραφεία της ΟΧΕ. Η έναρξη του πρωταθλήματος προγραμματίστηκε για τις 14 Νοεμβρίου και η λήξη στις 31 Μαϊου 2016.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι όλα τα έξοδα των αγώνων (μετακινήσεις, πληρωμή διαιτητών-κριτών, έξοδα μετακινήσεων, γιατροί, κλειστά γυμναστήρια κλπ.) αναλαμβάνουν πλέον οι ομάδες με την ΟΧΕ να έχει την ευθύνη της διοργάνωσης των πρωταθλημάτων μόνον και το κράτος μέσω της ΓΓΑ τη γενική εποπτεία.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου