Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Αρχίζει το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, το οποίο θα διεξαχθεί φέτος σε μία κατηγορία με δύο ομίλους, με τις ομάδες να έχουν χωριστεί με γεωγραφικά κριτήρια.



Στον πρώτο όμιλο θα λάβουν μέρος οι Μακεδόνες Κρηνίδων, η ΑΕ Δοξάτου, το Ρούπελ Σιδηροκάστρου, ο Απόλλων Δράμας και οι Τιτάνες Δράμας, η Ηράκλεια Σερρών, το Παγγαίο, ο ΑΟ Σερρών, ο Πανσερραϊκός και η Δόξα Βώλακα.

Στο δεύτερο όμιλο θα αγωνιστούν έξι ομάδες του Έβρου και συγκεκριμένα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, η Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης, η Θύελλα Φερών, ο Έβρος Σουφλίου, ο Σπάρτακος Διδυμοτείχου, η Φιλία Ορεστιάδας, τρεις ομάδες της Καβάλας και συγκεκριμένα ο Αστέρας Καβάλας, οι Πάνθηρες Καβάλας και ο Ηρακλής Καβάλας, μία από την Κομοτηνή (Αίαντας Κομοτηνής) και μία από τη Ξάνθη (Αρίων Ξάνθης).

Οι τέσσερις πρώτες ομάδες κάθε ομίλου θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε διπλούς αγώνες (Α1-Β4, Α2-Β3, Β1-Α4 και Β2-Α3) και σε περίπτωση που χρειαστεί και τρίτος αγώνας, αυτός θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της ομάδας που τερμάτισε στην υψηλότερη θέση στην πρώτη φάση. Οι νικήτριες ομάδες των τεσσάρων αγώνων θα προκριθούν στο φάιναλ φορ και η νικήτρια θα ανέβει στη Γ' Εθνική.

Στην πρώτη αγωνιστική η Θύελλα Φερών θα φιλοξενήσει τον Ηρακλή Καβάλας και την ίδια ώρα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα παίξει στη Ξάνθη με τον τοπικό Αρίωνα. Η Φιλία Ορεστιάδας θα υποδεχθεί τον Σπάρτακο Διδυμοτείχου και μία ώρα αργότερα ο Έβρος Σουφλίου θα τεθεί αντιμέτωπος στην έδρα του με τον Αίαντα Κομοτηνής. Στην αναμέτρηση που θα κλείσει την αυλαία της πρεμιέρας την Κυριακή, η Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Καβάλας. Ρεπό έχουν οι Πάνθηρες Καβάλας.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αγώνων της πρεμιέρας στο δεύτερο όμιλο της ΕΚΑΣΑΜΑΘ έχουν ως εξής:

ΗΜΕΡΑ
ΩΡΑ
ΓΗΠΕΔΟ
ΑΓΩΝΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ
17:00
ΦΕΡΩΝ
ΘΥΕΛΛΑ ΦΕΡΩΝ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ-ΡΟΥΝΤΣΙΟΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ
17:00
ΞΑΝΘΗΣ (ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ)
ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΡΟΥΚΑΣ-ΚΟΛΟΥΘΑΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ
18:00
ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
ΦΙΛΙΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ-ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ
ΠΑΠΑΓΕΡΙΔΗΣ-ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ
19:00
ΣΟΥΦΛΙΟΥ
ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ-ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ-ΝΙΚΟΛΕΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ
17:00
<<ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ>>
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ-ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου