Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

FC Serres-Eθνικός Αλεξανδρούπολης 2-1

Την ήττα με 2-1 από την FC Serres γνώρισε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας, που διεξήχθη χθες το απόγευμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ομόνοιας Σερρών.



Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και πέραν της φάσης του γκολ, δημιούργησε και έχασε σημαντικές ευκαιρίες, προκειμένου να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τις Σέρρες, με τις φάσεις του Γωνιάδη και του Πελτέκη στο πρώτο ημίχρονο και των Μπαρμπαγιάννη, Τσορμπατζίδη και Ερκάν στο δεύτερο μέρος.

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης, η οποία ξεκίνησε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει τον έλεγχο του αγώνα, άνοιξε το σκορ στο 26ο λεπτό του αγώνα με τον Μαμούτ. Στο 40' ο Νικολίτσας ισοφάρισε για τους γηπεδούχους και στο 54' ο Κασμερίδης διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι συνεχείς διακοπές στο παιχνίδι δεν επέτρεψαν στις δύο ομάδες να διατηρήσουν σταθερό αγωνιστικό ρυθμό.

Την επόμενη αγωνιστική ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Οκτωβρίου και θα ξεκινήσει στις 16:00 το απόγευμα.

Διαιτητής του χθεσινού αγώνα ήταν ο Παλιούρας του συνδέσμου Μακεδονίας με βοηθούς τους Γιαμουζή και Μηνούδη του συνδέσμου Πιερίας.

FC Serres: Μπαχταρλίεφ, Γεωργιάδης, Αγγελίδης, Κασμερίδης, Μερεσιώτης, Καραγιαννίδης, Νικολίτσας, Κούτλας, Κρυστάλλης, Βλάχος, Κατσαρός

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Συριτούδης, Θάνος, Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Μπαρμπαγιάννης, Τσορμπατζίδης, Πελτέκης, Τορομανίδης, Γωνιάδης, Τσέκος, Μαμούτ

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου