Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

O A.O. Oρεστιάδας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό

Αρχίζει το Σάββατο από τη δεύτερη αγωνιστική το πρωτάθλημα της Volleyleague με τον Α.Ο. Ορεστιάδας να αντιμετωπίζει αύριο εκτός έδρας τον Ολυμπιακό στις 18:00 στο <<Μελίνα Μερκούρη>> του Ρέντη. Διαιτητές του αυριανού αγώνα θα είναι οι κ. Κυριοπούλου και Αγγελίδης.



Η ομάδα της Ορεστιάδας, που φιλοδοξεί να συνεχίσει και φέτος την περσινή επιτυχημένη πορεία της, έχει νέο προπονητή τον Σουηδό Γιόχαν Ίσακσον, με βοηθό του τον πρώην κεντρικό και μεγάλη δόξα του Α.Ο.Ο., Στέλιο Κεμανετζή.

Αιχμή του δόρατος στην επίθεση θα είναι ο Σουηδός διαγώνιος Φρέντρικ Γκούσταφσον, στην πάσα θα είναι ο πρώην πασαδόρος του ΠΑΟΚ, Κολομβιανός διεθνής, Αμπουίλα, με αλλαγή του τον Γιάννη Σκαρλατίδη, που επέστρεψε στην ομάδα από τον Αίαντα Ευόσμου. Ακραίοι θα είναι ο Δημήτρης Ριζόπουλος, που παρέμεινε στο σύλλογο, ο Μαυροβούνιος Βουκασίνοβιτς, ο Οικονόμου, που αποκτήθηκε από την ΑΕΚ και ο Λαχτάρας, ο οποίος γύρισε στην ομάδα μετά την παρουσία του στη ΓΕΑ και την ΑΕ Κομοτηνής. Κεντρικοί θα είναι οι Χήρας (μεταγραφή από τη Λαμία), Μίλιτς (αποκτήθηκε από την ελβετική Νάιφελς), Χουσίδης (επέστρεψε από την Ροδίων Άθλησης) και Πεντίδης. Λίμπερο θα είναι και φέτος ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης. Ο 17χρονος πασαδόρος Νίκος Σκαρλατίδης αναμένεται να αποκομίσει πολύτιμες εμπειρίες από την παρουσία και τη συμμετοχή του στην ανδρική ομάδα.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου