Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

O Eθνικός Αλεξανδρούπολης υποδέχεται τον Ηρακλή

Αρχίζει το Σάββατο από τη δεύτερη αγωνιστική το πρωτάθλημα της Volleyleague, στο πλαίσιο της οποίας ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης υποδέχεται το Σάββατο στις 18:00 το νεοφώτιστο αλλά ιστορικό Ηρακλή στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης <<Μιχάλης Παρασκευόπουλος>>.



Η προετοιμασία της ομάδας του Σάκη Μουστακίδη συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς εν όψει της αυριανής αναμέτρησης.

Διοίκηση, τεχνικό τιμ και αθλητές απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο της Αλεξανδρούπολης να γεμίσει τις εξέδρες του γηπέδου και  να τους συμπαρασταθεί στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι μειωμένες φέτος κατά 30%, δηλαδή ανέρχονται στα 7 ευρώ (αντί των 10 ευρώ, που ήταν την περσινή σεζόν) σε μία προσπάθεια της διοίκησης της ομάδας της Αλεξανδρούπολης να παροτρύνει τους φιλάθλους να συνεχίσουν και φέτος την ηθική στήριξη και την οικονομική τους ενίσχυση στην ομάδα. Τα φοιτητικά και μαθητικά εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ.

Οι κάτοχοι των μπλε καρτών διαρκείας θα έχουν θέση στην κεντρική κερκίδα, ενώ οι κάτοχοι των gold θα έχουν αριθμημένη θέση στη μικρή κερκίδα και θα εισέρχονται στο γήπεδο από τη δεύτερη είσοδο του γηπέδου, πλησίον της Λεωφόρου Δημοκρατίας.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής του Εθνικού, Σάκης Μουστακίδης τόνισε ότι χρειάζεται προσοχή, όπως σε κάθε αγώνα της πρεμιέρας αναφέροντας: <<Πάντα οι πρώτοι αγώνες κρύβουν παγίδες και κινδύνους, θέλουμε να ξεκινήσουμε με καθαρή νίκη και να αξιοποιήσουμε τον παράγοντα έδρα. Ο Ηρακλής μπορεί τώρα να επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία αλλά θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, σοβαροί και  συγκεντρωμένοι».

Aπό την πλευρά του ο αρχηγός της ομάδας Ανέστης Δαλακούρας δήλωσε: <<Περιμένουμε με αγωνία την έναρξη του πρωταθλήματος. Έχουμε δουλέψει πολύ  στις προπονήσεις και αυτό θέλουμε να βγει στο γήπεδο. Καλούμε όλο τον κόσμο το Σάββατο στο γήπεδο να γεμίσει τις εξέδρες και να μας συμπαρασταθεί».

Διαιτητές του αυριανού αγώνα θα είναι οι κ. Τζεπκινλής και Ιωαννίδης.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου