Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Έβρος Σουφλίου-Θύελλα Φιλώτα 1-2

Ο Έβρος Σουφλίου φιλοξένησε τη Θύελλα Φιλώτα στο Δημοτικό Στάδιο <<Δημήτρης Μπακιρτζής>> και ηττήθηκε με 1-2 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής. Ο Έβρος, παρότι προηγήθηκε στο 35' με τον Μερτίκα, δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά του, αφού δέχτηκε την ισοφάριση στο 81' με τον Θεοδουλίδη και δεύτερο γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Σπηλιώτη.



Η ομάδα του Στόγιαν Ουζούνοφ κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 35ο λεπτό με σουτ του Μερτίκα μετουσιώνοντας σε γκολ τη μέχρι τότε υπεροχή του. Πριν την επίτευξη του τέρματος, ο Έβρος Σουφλίου απείλησε σε τρεις περιπτώσεις την εστία των φιλοξενουμένων και συγκεκριμένα με το πλασέ του Αλεξίου στο 20', το σουτ του Λίτσκα με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου και την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αλεξίου, με τον γκολκίπερ της ομάδας της Φλώρινας να κρατά ισάριθμες φορές απαραβίαστη την εστία του. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν καλές στιγμές με πρωταγωνιστή τον Μπαστάνη. Στο 81' η Θύελλα Φιλώτα ισοφάρισε με κεφαλιά του Θεοδουλίδη και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 1-2 με τον Σπηλιώτη.

Την επόμενη αγωνιστική ο Έβρος Σουφλίου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Δόξα Δράμας, ενώ η Θύελλα Φιλώτα έχει ρεπό.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Δρακίδης του συνδέσμου Θράκης με βοηθούς τους κ. Τζιώτζιο και Καρακασίδη του συνδέσμου Θράκης.

Έβρος Σουφλίου: Μπινόπουλος, Μπάμνιος, Πιτσόκος, Λίτσιος, Λουϊζίδης Χ., Δραγανίδης, Αλεξίου, Ευφραιμίδης (75' Αβογιάν), Λίτσκας, Μερτίκας (84' Λουϊζίδης Θ.), Ζυγκερίδης

Θύελλα Φιλώτα: Koντογουλίδης, Σπηλιώτης, Γεωργόπουλος, Γκριτ, Πάλλας, Παπαγεωργίου, Θεοδουλίδης, Ελευθεριάδης, Βαφειάδης (46' Καραπέτρος), Στεφανίδης, Μπαστάνης (73' Γεράνι)

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου