Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Ποντιακός-Άλεξ 2-2

Ισόπαλος με σκορ 2-2 έληξε ο αγώνας του Ποντιακού με το Άλεξ στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.


Η ομάδα του Μιχάλη Μπαξεβάνογλου έφτασε τους δώδεκα βαθμούς σε οκτώ αγώνες (πραγματοποίησε το ρεπό της στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος), ενώ το συγκρότημα του Γιάννη Αναστασιάδη έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα δεκατρείς βαθμούς, επίσης σε οκτώ αγώνες (έκανε το ρεπό του την έκτη αγωνιστική).





Η πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση σημειώθηκε στο 8ο λεπτό με το σουτ του Κώστα Κυριακίδη, το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του Αλμπάντη. Στο 18' μετά από σέντρα του Σαριανίδη, ο Θάνος έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, μετά από συνδυασμό του Σαριανίδη με τον Τρανόπουλο, ο τελευταίος έκανε την παράλληλη πάσα στον Θάνο, ο οποίος από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για τον Ποντιακό και πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα. Στο 24' ο Τρανόπουλος με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Χριστοφορίδης σε μαρκάρισμά του από τον Βασίλη Κυριακίδη, διπλασίασε τα τέρματα του Ποντιακού σημειώνοντας με τη σειρά του το τρίτο γκολ του στο πρωτάθλημα. Με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου το σουτ του Γεωργόπουλου κατέληξε άουτ. Στο 35' ο Καλαϊτζίδης αξιοποίησε την πάσα του Καλυμνιού και με σουτ μείωσε σε 2-1 πετυχαίνοντας παράλληλα το πρώτο γκολ του στο πρωτάθλημα. Δύο λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας του Άλεξ μπλόκαρε τη μπάλα στο σουτ του Χριστοφορίδη, ενώ και το σουτ του Τρανόπουλου στο 41' είχε την ίδια κατάληξη.





Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 51ο λεπτό ο Καλαϊτζίδης από σκόρερ έγινε δημιουργός, καθώς τροφοδότησε τον Κώστα Κυριακίδη, ο οποίος με σουτ ισοφάρισε σε 2-2 πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα και σκοράροντας για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική. Στο 56' ο γκολκίπερ του Άλεξ έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ μετά από εκτέλεση φάουλ του Τρανόπουλου. Στο 83ο λεπτό, σε μία αψιμαχία του Λιούρτα με τον Κολγκέκα στην περιοχή του Άλεξ, ο Λιούρτας βρέθηκε στο έδαφος, με το διαιτητή της αναμέτρησης, αφού συνομίλησε με το δεύτερο βοηθό του, να δείχνει πέναλτι και την κόκκινη κάρτα στον Κολγκέκα. Ο Τρανόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση και ο Βασίλης Κυριακίδης απέκρουσε τη μπάλα πέφτοντας στη δεξιά γωνία του. Στην τελευταία αξιόλογη ευκαιρία του αγώνα, που σημειώθηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Αλμπάντης απέκρουσε τη μπάλα στην εκτέλεση φάουλ του Καλαϊτζίδη.






Την επόμενη αγωνιστική ο Ποντιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Άρδα Καστανεών, ενώ το Άλεξ υποδέχεται την Ένωση Μεταξάδων Παλιουρίου. 





Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βασιλόπουλος με βοηθούς τους Καραϊσκο και Παλαιοπάνη.


Ποντιακός: Αλμπάντης, Γεωργόπουλος (90' Βεζάσης), Μιχαηλίδης, Σουγιουλτζής, Λιούρτας, Ασταλάκης (62' Ρήγας), Παπάζογλου, Σαριανίδης, Θάνος (65' Χατσαντριάν), Τρανόπουλος, Χριστοφορίδης


Άλεξ: Κυριακίδης Β., Ατματζίδης (46' Παπαχρήστου), Θώδης, Λυπίτκας, Παπανικολάου, Μαμρικισβίλι, Καλυμνιός (65' Μουχτάρης), Καλομπρατσίδης, Γεωργιάδης (46' Κολγκέκα), Καλαϊτζίδης, Κυριακίδης Κ.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου