Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Α.Ε.Κ. Έβρου-ΠΑΕ Νίψας 2-3

Η ΠΑΕ Νίψας επικράτησε με 3-2 της Α.Ε.Κ. Έβρου στο γήπεδο του ΚΤΕΟ στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.


Μετά απ' αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Νίκου Γελαδάρη, που προηγήθηκε με 2-0, παρέμεινε στους 13 βαθμούς και βρίσκεται στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ το συγκρότημα του Ματθαίου Αντωνιάδη ανέβηκε στους 23 βαθμούς και συγκατοικεί στην κορυφή της βαθμολογίας με τη Θράκη Φερών και την Α.Ε.Ν. Χιλής.



Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα σημειώθηκε στο πρώτο λεπτό, όταν ο Λαμπάκος τροφοδότησε τον Καλαϊτζίδη, το πλασέ του οποίου κατέληξε άουτ. Με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου το πλασέ του Τσακανίκα, έπειτα από σέντρα του Αμβροσιάδη, είχε την ίδια κατάληξη. Στο 15' η Α.Ε.Κ. Έβρου άνοιξε το σκορ με το σουτ του Νάνου, ο οποίος σημείωσε το πρώτο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα) στην επαναφορά της μπάλας από την απόκρουση του Βολτέζου στη σέντρα του Γιβρόπουλου. Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με το πλασέ του Τσακανίκα (πέμπτο γκολ του στο πρωτάθλημα), ο οποίος αξιοποίησε την ασίστ του Πεκιαρίδη. Δύο λεπτά αργότερα ο Στέφου απέκρουσε τη μπάλα στην εκτέλεση φάουλ του Μαρμαρίδη και στη συνέχεια ο Λυκίδης την απομάκρυνε από τα καρέ της ομάδας του. Με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έδιωξε τη μπάλα μετά από παράλληλη σέντρα του Μαρμαρίδη. Στο 41' η ομάδα της Νίψας μείωσε σε 2-1 με το σουτ του Μιχαηλίδη (πέμπτο τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα) μετά από σέντρα του Λαμπάκου. Δύο λεπτά μετά ο Βολτέζος έδιωξε με τα πόδια τη μπάλα σε κόρνερ στο σουτ του Χαρμπή.



Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης δε σημειώθηκε κάποια αξιόλογη ευκαιρία μπροστά από τις δύο εστίες. Στο 64ο λεπτό ο Θεόδωρος Πεχλιβανίδης με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μιχαηλίδη (ο οποίος από σκόρερ του πρώτου έγινε δημιουργός του δευτέρου γκολ), ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους σημειώνοντας το τρίτο τέρμα του στο πρωτάθλημα. Στο 66' το σουτ του Μαρμαρίδη κατέληξε άουτ και στο 71' ο Στέφου απέκρουσε το πλασέ του ίδιου ποδοσφαιριστή. Στο επόμενο λεπτό ο Βολτέζος μπλόκαρε τη μπάλα στο σουτ του Πεκιαρίδη, ενώ στο 76' ήταν η σειρά του Στέφου να αποκρούσει τη μπάλα στο σουτ του Λαμπάκου. Στο 78ο λεπτό το σουτ του Τσακανίκα κατέληξε άουτ. Στο 82' ο Πολυχρονίδης έδιωξε τη μπάλα στο σουτ του Λαμπάκου και στην εξέλιξη της φάσης ο Κωνσταντινίδης, που είχε περάσει στον αγώνα στο 49' στη θέση του Γκουντενούδη, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, με το μεσοεπιθετικό της Νίψας να υποδεικνύεται σε θέση οφσάϊντ. Στο 83ο λεπτό ο Λαμπάκος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-3 φτάνοντας τα οκτώ γκολ στο πρωτάθλημα. Στο 89' ο Κωνσταντινίδης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα μετά από διαμαρτυρία του στο διαιτητή της αναμέτρησης. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βολτέζος μπλόκαρε τη μπάλα στην εκτέλεση φάουλ του Χαρμπή και στο τρίτο λεπτό του έξτρα χρόνου ο Στέφου απέκρουσε το πλασέ του Μαρμαρίδη.






Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε.Κ. Έβρου υποδέχεται τη Νίκη Απαλού και η ΠΑΕ Νίψας φιλοξενεί τη Θράκη Φερών.







Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Σημίδης με βοηθούς τους Πέγιο και Γεωργακούδη.


Α.Ε.Κ. Έβρου: Στέφου, Αμβροσιάδης (69' Κατσαντούρας), Τσακίρης (59' Κεκέογλου), Βασταρδέλης, Λυκίδης, Χαντζής (51' Πολυχρονίδης), Γιβρόπουλος, Νάνος, Χαρμπής, Τσακανίκας, Πεκιαρίδης



ΠΑΕ Νίψας: Βολτέζος, Κοτζαμανίδης Ν., Πεχλιβανίδης Θ., Πεχλιβανίδης Κ., Κοτζαμανίδης Α., Καλαϊτζίδης, Μαρμαρίδης, Γκουντενούδης (49' Κωνσταντινίδης), Πουλουτίδης, Λαμπάκος, Μιχαηλίδης

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου