Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Ηρακλής Αμπελοκήπων 1-2

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης υποδέχθηκε τον Ηρακλή Αμπελοκήπων στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας και γνώρισε την ήττα με 1-2, καθώς παρότι ισοφάρισε το γκολ του Φωτιάδη στο 67', με εκτέλεση πέναλτι του Θεοδωράκη στο 75', δέχτηκε δεύτερο γκολ από τον Παπαδημητρίου στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.


Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης συγκατοικεί στην ενδέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με τον Εορδαϊκό και τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης έχοντας 13 βαθμούς, ενώ ο Ηρακλής Αμπελοκήπων βρίσκεται πλέον στη δέκατη θέση μ' ένα βαθμό περισσότερο.


Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης παρατάχθηκε στην αναμέτρηση με ελλείψεις, καθώς απουσίαζαν λόγω καρτών οι Τορομανίδης και Πελτέκης, ο τραυματίας Τσορμπατζίδης, ενώ κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης τραυματίστηκε ο Μπαρμπαγιάννης (ο Δούπας πήρε τη θέση του στο κέντρο της άμυνας) και με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Συριτούδης αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού από τον Χαραλαμπίδη.

Η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία του αγώνα σημειώθηκε στο πέμπτο λεπτό με το σουτ του Σάρρου, το οποίο κατέληξε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα το ψηλοκρεμαστό σουτ του Τσεκερίδη, ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του Συριτούδη, είχε την ίδια κατάληξη. Στο 15' το σουτ του Ερκάν κατέληξε άουτ, ενώ το ίδιο συνέβη και στην προσπάθεια του Γωνιάδη στο 20ο λεπτό. Στο 27' η μπάλα πέρασε άουτ στο σουτ του Κριεζή. Στο 32ο λεπτό η κεφαλιά του προωθημένου Μπάρμπα δεν ανησύχησε τον Συριτούδη. Τρία λεπτά αργότερα το σουτ του Χελιδόνη δε βρήκε στόχο. Στο 43' ο Συριτούδης μπλόκαρε τη μπάλα στο σουτ του Σκέμπη και δύο λεπτά αργότερα ο Εθνικός βρέθηκε κοντά στο γκολ, όταν ο Θεοδωράκης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Θάνος με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ευκαιρία για την ομάδα του Κώστα Βουρδόγλου, όταν ο Κριεζής στο 50' επιχείρησε το σουτ με τον Παπαθανασίου να αποκρούει και στην επαναφορά της μπάλας το νέο σουτ του Μαμούτ κατέληξε άουτ. Στο 56' η κεφαλιά του Σαμπιασβίλι από την εκτέλεση φάουλ του Λιόνη είχε την ίδια τύχη. Στο 67ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Φωτιάδη μετά από σέντρα του Λιόνη. Τρία λεπτά μετά ο τερματοφύλακας της ομάδας των Αμπελοκήπων μπλόκαρε τη μπάλα στο σουτ του Δούπα. Στο 75' ο Εθνικός έφτασε στην ισοφάριση με εκτέλεση πέναλτι του Θεοδωράκη, το οποίο κέρδισε ο Γωνιάδης σε μαρκάρισμα του Παπαδημητρίου. Στο 84' ο Χαραλαμπίδης, που είχε περάσει στον αγώνα με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στη θέση του Συριτούδη, ο οποίος αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού, μπλόκαρε τη μπάλα στο σουτ του Σαμπιασβίλι. Δύο λεπτά μετά η κεφαλιά του Δούπα κατέληξε άουτ. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παπαδημητρίου με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-2 δίνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης στον Ηρακλή Αμπελοκήπων.



Την επόμενη αγωνιστική ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Εθνικό Αγιονερίου, ενώ o Hρακλής Αμπελοκήπων θα παίξει στην έδρα του Εορδαϊκού.



Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κουναλάκης του συνδέσμου Ξάνθης με βοηθούς τους κ. Δημητριάδη (Θράκης) και Κούλα (Ξάνθης).


Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Συριτούδης (46' λ. τρ. Χαραλαμπίδης), Θάνος, Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Δούπας, Χελιδόνης, Γωνιάδης, Θεοδωράκης, Ερκάν, Κριεζής (82' Σιμιτσάκης), Μαμούτ (60' Τσέκος)


Ηρακλής Αμπελοκήπων: Παπαθανασίου, Βόσδου, Παπαϊωάννου, Μπάρμπας, Παναγιωτίδης, Παπαδημητρίου, Σκέμπης (55' Φωτιάδης), Σάρρος (78' Κραγιόπουλος), Τσεκερίδης (69' Ιωαννίδης), Σαμπιασβίλι, Λιόνης

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου