Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Α.Σ. Γιάννενα-Νίκη Αλεξανδρούπολης 2-3

Η Νίκη Αλεξανδρούπολης αντιμετώπισε τον Α.Σ. Γιάννενα στο κλειστό της Λιμνοπούλας και επικράτησε στο τάι μπρέικ του Α.Σ. Γιάννενα στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής του πρώτου υποομίλου του δευτέρου ομίλου της Α2 Γυναικών.



Μετά απ' αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα της Αλεξανδρούπολης αναρριχήθηκε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με έντεκα βαθμούς, ενώ η ομάδα των Ιωαννίνων ισοβαθμεί στην πέμπτη θέση με τον Καμπανιακό έχοντας δέκα βαθμούς.

Η ομάδα του Ιπποκράτη Δήμητσα κατέκτησε το πρώτο σετ με 21-25, με τον ΑΣ Γιάννενα να ισοφαρίζει σε 1-1 κερδίζοντας το δεύτερο σετ με 25-19. Η Νίκη Αλεξανδρούπολης πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο παιχνίδι, καθώς κατέκτησε το τρίτο σετ με 24-26, με την ομάδα της Ηπείρου να ισοφαρίζει και πάλι παίρνοντας το τέταρτο σετ με 25-21. Στο τάι μπρέικ μετά από συναρπαστικό παιχνίδι, η ομάδα της Αλεξανδρούπολης, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 13-10, κατάφερε με ένα εκπληκτικό σερί της Δήμητρας Λαμπρίδου να ανατρέψει στην εις βάρος της κατάσταση και να φτάσει στην κατάκτησή του με 13-15 πανηγυρίζοντας τη νίκη.

Την επόμενη αγωνιστική η Νίκη Αλεξανδρούπολης έχει ρεπό, ενώ ο ΑΣ Γιάννενα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ισόβαθμό του, Καμπανιακό.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κ. Αθανασόπουλος και Πιταροκοίλης.

Τα σετ: 21-25, 25-19, 24-26, 25-21, 13-15

ΑΣ Γιάννενα: Παπάζογλου, Μπιρλαντεάνου, Ασημακίδου, Κλούμπα, Ντέρου, Στεφάνου Σ.,  (λ) Στεφάνου, Τζαλαλή, Χατζηγιαννάκου, Χαρατζόγλου, Παππά-Ζωή, (λ) Καλύβα/Βαρτζιώτη

Νίκη Αλεξανδρούπολης: Νικολαϊδου, Καλογεροπούλου, Δεδούση, Χαρισιάδου, Καρακύκλα, Βενέτη, (λ) Λυμπεροπούλου, Πρόκτερ, Λαμπρίδου, Νικολάου, (λ) Σιδερίδου

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου