Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Kύκλωπες Αλεξανδρούπολης-Φίλιππος Βέροιας 19-37

Η γυναικεία ομάδα των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης υποδέχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής τον Φίλιππο Βέροιας για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και γνώρισε την ήττα με 19-37.



Οι νεαρές αθλήτριες του Χρήστου Ποντισίδη βρίσκονταν κοντά στο σκορ μέχρι το 40ο λεπτό της αναμέτρησης (17-22), αλλά στη συνέχεια η ομάδα του Φιλίππου Βέροιας αξιοποίησε την εμπειρία της στα κρίσιμα σημεία και διεύρυνε το προβάδισμά της φτάνοντας στο τελικό 19-37.

Ο προπονητής της ομάδας της Αλεξανδρούπολης μοίρασε το χρόνο συμμετοχής στις αθλήτριές του, προκειμένου να αποκομίσουν αγωνιστικές παραστάσεις και εμπειρίες απέναντι σ' ένα ισχυρό αντίπαλο και να διαπιστώσει παράλληλα την αγωνιστική τους κατάσταση και ετοιμότητα εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Πλέον, οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης στρέφουν την προσοχή τους στον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τη Δράμα' 86 για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στην πρεμιέρα οι Κύκλωπες είχαν κερδίσει στη Δράμα την Ολυμπιακή Ακαδημία με 25-28, ενώ η Δράμα '86 επικράτησε εκτός έδρας με 32-14 των Ακριτών Νευροκοπίου.

Στο άλλο παιχνίδι της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας η Αναγέννηση Άρτας κέρδισε στην Πτολεμαϊδα τον τοπικό Αρίωνα με 35-28.

Ο Φίλιππος Βέροιας και η Αναγέννηση Άρτας θα μπουν το Δεκέμβριο στην κληρωτίδα με τον Ο.Φ. Νέας Ιωνίας της Μάγδας Κεπεσίδου, τον ΠΑΟΚ, τον Εθνικό Κοζάνης, τον Ορφέα Κατερίνης, τον Αμύντα Αμυνταίου και τον Παναιτωλικό, προκειμένου να σχηματιστούν τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, η οποία θα διεξαχθεί στις 9-10 Ιανουαρίου.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου