Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Ο Εθνικός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Πριέβιντζα

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αντιμετωπίζει στις 19:00 την Πριέβιντζα στη Σλοβακία στον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των <<32>> του Challenge Cup. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Πολ Έρμποτς (Βέλγιο) και Σέντρικ Γκρέλιερ (Ελβετία).



H oμάδα του Σάκη Μουστακίδη, που θα αγωνιστεί με βασικό ακραίο τον Χαραλαμπίδη στη θέση του τραυματία Ανέστη Δαλακούρα, είχε νικήσει με 3-1 σετ στον πρώτο αγώνα στην Αλεξανδρούπολη και για να προκριθεί, χρειάζεται δύο σετ. Εάν ηττηθεί με 3-0 ή 3-1 σετ, θα παιχτεί ''χρυσό'' σετ 15 πόντων, όπου θα κριθεί η πρόκριση.

Οι εναλλακτικές λύσεις είναι περιορισμένες στην παρούσα φάση για την ομάδα της Αλεξανδρούπολης, καθώς δεν υπολογίζονται οι νεοαποκτηθέντες Μιγιαήλοβιτς και Φόγιερ. Ο Σέρβος κάνει ατομικό πρόγραμμα προετοιμασίας στην Αλεξανδρούπολη και ο Γερμανός αναμένεται να φτάσει αύριο στην Ελλάδα.

Ο Σάκης Μουστακίδης δήλωσε για το σημερινό αγώνα: <<Έχουμε το αβαντάζ της νίκης με 3-1 από τον αγώνα στην έδρα μας. Αν και έχουμε προβλήματα και απουσίες, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό που θα μας δώσει την πρόκριση>>.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου