Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Πρόκριση του Έβρου Σουφλίου επί της Ένωσης Μεταξάδων/Παλιουρίου

Στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε το μεσημέρι της Τετάρτης η αυλαία της τέταρτης φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου, ο Έβρος Σουφλίου επικράτησε της τυπικά γηπεδούχου Ένωσης Μεταξάδων/Παλιουρίου στο Δημοτικό Στάδιο του Σουφλίου <<Δημήτρης Μπακιρτζής>> με 3-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του θεσμού.



Η ομάδα του Έβρου Σουφλίου άνοιξε το σκορ στο 37ο λεπτό με τον Θεοχάρη Λουϊζίδη, ο οποίος έστειλε με σουτ τη μπάλα στα δίχτυα στην επαναφορά της μπάλας από την εκτέλεση πέναλτι του Λίτσκα. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα η Ένωση Μεταξάδων Παλιουρίου έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Καρρά. Στο 77' ο Ζυγκερίδης, που είχε περάσει στον αγώνα στο 63ο λεπτό στη θέση του Αντωνιάδη, διπλασίασε με σουτ τα τέρματα του Έβρου Σουφλίου. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Δραγανίδης διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Σημίδης με βοηθούς τους κ. Κωνσταντάκη και Παλαιοπάνη.

Ένωση Μεταξάδων/Παλιουρίου: Αραμπατζής (46' Μουσικούδης), Τσιπουργκενούδης, Μπιζιμανούδης, Μπετζέκας, Παναγιωτάκος, Μπάτζιος, Καμπουρούδης, Λάζος, Κονακλής (71' Παπαδόπουλος), Καρράς, Πουρζιτίδης (79' Καραγκιόζης)

Έβρος Σουφλίου: Θυμιανίδης, Αλεξίου, Λειβαδιώτης, Λουϊζίδης Χ. (79' Κυλιτζίδης), Χατζάκος, Δραγανίδης, Αντωνιάδης (63' Ζυγκερίδης), Χιζανασβίλι (468 Κουτσούλας), Λίτσκας, Πιτσόκος, Λουϊζίδης Θ.



Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου