Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 17:00 το απόγευμα τον Παναθηναϊκό στην αναμέτρηση με την οποία πέφτει η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Volleyleague. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ. Παπαδογούλας και Τζεπκινλής.



Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα και προσπαθεί να ανακάμψει, έχοντας παράλληλα ανεβασμένη ψυχολογία μετά από την πρόκριση στη φάση των <<16>> του Challenge Cup. Οι νεοαποκτηθέντες ακραίοι Νικολά Μιγιαήλοβιτς και Κέβιν Φόγιερ έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην αυριανή αναμέτρηση, καθώς ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες των μεταγραφών τους. Απομένει να διαπιστωθεί η αγωνιστική τους ετοιμότητα για να χρησιμοποιηθούν από τον Σάκη Μουστακίδη.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας και προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί του Παμβοχαϊκού.

Ο προπονητής του Εθνικού, Σάκης Μουστακίδης, δήλωσε για την αυριανή αναμέτρηση: <<Χρειαζόμασταν αυτή την ενίσχυση για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε με επιτυχία στις πολλές υποχρεώσεις μας. Και οι δύο ξένοι δεν είναι έτοιμοι 100%, ενώ ο Φόγιερ δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε καλή κατάσταση και είναι σίγουρα πιο έτοιμος από μας. Θέλουμε να κάνουμε μια καινούργια αρχή και να αρχίζουμε να ανεβαίνουμε στη βαθμολογία>>.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Πανταλέων, ανέφερε: <<Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μου, διότι έρχεται μετά από δύο σερί νίκες που έχουμε επιτύχει και θέλουμε να συνεχίσουμε με θετικό αποτέλεσμα. Είναι μία ιδιαίτερη αναμέτρηση σε μία παραδοσιακά δύσκολη έδρα. Ανήκει στην κατηγορία των αγώνων, που πρέπει να κερδίσουμε εάν θέλουμε να παραμείνουμε μέσα στους στόχους μας. Τώρα είμαστε σε καλή κατάσταση, τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά και πάμε στην Αλεξανδρούπολη για τη νίκη>>.

Σε 24 αναμετρήσεις των δύο ομάδων από το 1998 ο Παναθηναϊκός έχει προβάδισμα στις νίκες με 18-6. Με γηπεδούχο τον Εθνικό έχουν γίνει δώδεκα αναμετρήσεις και ο Παναθηναϊκός προηγείται στις νίκες με 8-4.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου