Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Eθνικός Αλεξανδρούπολης-Απόλλων Καλαμαριάς 1-1

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο Δημοτικό Στάδιο <<Φώτης Κοσμάς>> της Αλεξανδρούπολης, στην αυλαία του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.


Μετά απ' αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα της Αλεξανδρούπολης συγκατοικεί στη δέκατη τέταρτη θέση της βαθμολογίας με τη Θύελλα Φιλώτα με 15 βαθμούς. Ο Απόλλων Καλαμαριάς βρίσκεται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας συγκεντρώσει μέχρι τώρα 26 βαθμούς.


Η ομάδα του Κώστα Βουρδόγλου, που παρατάχθηκε με πολλές απουσίες στη σημερινή αναμέτρηση, είχε την πρώτη της ευκαιρία στον τρίτο λεπτό με την εκτέλεση φάουλ του Τορομανίδη και τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 12' ο Μπουλγκουρίδης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Παπαδημητρίου επιχείρησε το σουτ, που είχε την ίδια κατάληξη. Στο 23ο λεπτό ο Συριτούδης έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ μετά από εκτέλεση φάουλ του Προβατίδη. Τρία λεπτά αργότερα, μετά από γέμισμα από το χώρο του κέντρου, ο Παπαδημητρίου έγινε αποδέκτης της μπάλας και με σουτ άνοιξε το σκορ για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, κάτω από τις διαμαρτυρίες του Εθνικού για οφσάϊντ. Στη υπόλοιπη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου δε σημειώθηκε κάποια αξιόλογη ευκαιρία μπροστά από τις δύο εστίες. 


Στο 54ο λεπτό της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Γιαξή με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Εθνικός απείλησε την εστία του Απόλλωνα Καλαμαριάς, με το σουτ του Τορομανίδη, το οποίο απέκρουσε ο Κωνσταντίνου. Στο 67ο λεπτό ο Θεοδωράκης έβγαλε τη σέντρα και ο Τσορμπατζίδης ''έπιασε'' την κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 73' ο Εθνικός έφτασε στην ισοφάριση με δυνατό σουτ του Πελτέκη, ο οποίος είχε περάσει στον αγώνα στο 57ο λεπτό στη θέση του Αμπραχαμιάν. Στο 80' ο Ζανέττου με σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ. Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης δημιούργησε δύο ακόμη ευκαιρίες προκειμένου να φτάσει στο νικητήριο γκολ και συγκεκριμένα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με το σουτ του Θεοδωράκη, που κατέληξε άουτ και στο επόμενο λεπτό με το σουτ του Σιμιτσάκη από κοντά, που είχε την ίδια τύχη.


Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Πουλικίδης του συνδέσμου Δράμας με βοηθούς τους κ. Ζήρδα του ίδιου συνδέσμου και Γκιόση του συνδέσμου Θράκης.


Την επόμενη αγωνιστική, που θα διεξαχθεί στις 10 Ιανουαρίου, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κοζάνη, ενώ ο Απόλλων Καλαμαριάς θα φιλοξενήσει τον Εορδαϊκό.

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Συριτούδης, Αμπραχαμιάν (57' Πελτέκης), Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Μπαρμπαγιάννης, Χελιδόνης, Θεοδωράκης, Τσορμπατζίδης, Σιμιτσάκης, Τορομανίδης, Γωνιάδης

Απόλλων Καλαμαριάς: Κωνσταντίνου, Μπουλγκουρίδης, Τσαούσης, Μάντσιος, Μωϋσίδης, Γιαξής, Παπαδημητρίου (75' Αθανασιάδης), Κουκουλέκης, Μήτσικας (85' Μπονέρης), Προβατίδης (58' Σαμαρόπουλος), Ζανέττου

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου