Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Ήττα του Έβρου Σουφλίου από τον Άρη στο ''Κλεάνθης Βικελίδης''

Ο Έβρος Σουφλίου αντιμετώπισε στο <<Κλεάνθης Βικελίδης>> τον πρωτοπόρο Άρη και γνώρισε την ήττα με 5-0 στην αυλαία του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.



H oμάδα του Δημήτρη Χατνάκη ισοβαθμεί στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με την FC Serres με έντεκα βαθμούς. Ο Άρης αύξησε και πάλι τη διαφορά του από το Νέστο Χρυσούπολης στους δέκα βαθμούς, μετά την ήττα της ομάδας της Χρυσούπολης από τον Εορδαϊκό στην Πτολεμαΐδα.

Στο 19' ο Άρης άνοιξε το σκορ με σουτ του Κόκε μέσα από τη μεγάλη περιοχή, μετά από πάσα του Κυβελίδη. Στο 35ο λεπτό οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με σουτ του Κυβελίδη έπειτα από γύρισμα του Ν' Λουντούλου και τέσσερα λεπτά μετά ο ίδιος ποδοσφαιριστής με κεφαλιά έκανε το 3-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο 76ο λεπτό ο Πόι με δυνατό σουτ, μετά από πάσα του Τάτου, σημείωσε το 4-0 και το τελικό 5-0 διαμορφώθηκε στο 86ο λεπτό με κεφαλιά του Κωνσταντινίδη, έπειτα από σέντρα του Μελισσά. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Σπυριάδης του συνδέσμου Χίου, με βοηθούς τους κ. Κωτούλα (Τρικάλων) και Στεφανή (Καρδίτσας).

Την επόμενη αγωνιστική, που θα διεξαχθεί στις 10 Ιανουαρίου, ο Έβρος Σουφλίου θα φιλοξενήσει την Καβάλα, ενώ ο Άρης θα έχει ρεπό.

Άρης: Σιδεράκης, Καζναφέρης, Σαμαράς, Ρόβας (39' λ.τρ. Καλογέρης), Μελισσάς, Τσουμάνης, (46΄ Βουτσιάς), Πόι, Ν' Λουντούλου, Κόκε, Τάτος, Κυβελίδης (67' Κωνσταντινίδης)

Έβρος Σουφλίου: Μπινόπουλος, Αλεξίου, Μπάμνιος, Χατζάκος, Λίτσιος (79' Λουϊζίδης Χ.), Δραγανίδης, Πιτσόκος, Χιζανασβίλι (70' Κουτσούλας), Λίτσκας, Ζυγκερίδης, Μερτίκας (60' Εμρέ)

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου