Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Άλεξ-Ιπποκράτης 1-1

Μετά από ένα όμορφο ποιοτικά παιχνίδι με πολλές αξιόλογες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες το Άλεξ και ο Ιπποκράτης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.


Έπειτα απ' αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Γιάννη Αναστασιάδη έφτασε τους είκοσι βαθμούς, ενώ το συγκρότημα του Νίκου Μητριτζίκου έχει συγκεντρώσει δώδεκα.






Η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα σημειώθηκε από το Άλεξ στο έβδομο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Κώστας Κυριακίδης εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά με τη μπάλα να καταλήγει πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Σπυριάδη. Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με σουτ του Καλομπρατσίδη, ο οποίος αξιοποίησε την ασίστ του Γεωργιάδη, πετυχαίνοντας το έκτο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα. Με τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου ο Γυλός επιχείρησε το σουτ, το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του Βασίλη Κυριακίδη. Στο 22' ο Γαλανός τροφοδότησε τον Κατσαμάγκα, ο οποίος έκανε το πλασέ με τον τερματοφύλακα του Άλεξ να αποκρούει τη μπάλα. Δύο λεπτά αργότερα ο Θώδης εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, ο Καλυμνιός έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Καλομπρατσίδης τη δεύτερη, με τον Σπυριάδη να πέφτει στη δεξιά του γωνία και να διώχνει τη μπάλα σε κόρνερ. Στο 29' ήταν η σειρά του γκολκίπερ του Άλεξ να απομακρύνει τη μπάλα σε κόρνερ, μετά την εκτέλεση φάουλ του Πυλούδη. Με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου ο Λυπίτκας μπήκε από τα δεξιά στη μεγάλη περιοχή του Ιπποκράτη, έκανε το ψηλοκρεμαστό σουτ με τη μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ιπποκράτη. Στο επόμενο λεπτό ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων μπλόκαρε τη μπάλα στο σουτ του Γεωργιάδη. Στην εκπνοή του πρώτου μέρους o Πυλούδης πάσαρε στον Κατσαμάγκα, ο οποίος κατέβασε τη μπάλα με το στήθος και έκανε το σουτ, το οποίο δε βρήκε στόχο.





To δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ευκαιρία για την ομάδα του Ιπποκράτη και συγκεκριμένα στο 55ο λεπτό, όταν ο Μόκαλης σέντραρε από τα δεξιά και ο προωθημένος Άχπα έκανε το σουτ, το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του Βασίλη Κυριακίδη. Δύο λεπτά αργότερα, σε μία φάση με τους ίδιους πρωταγωνιστές ο τερματοφύλακας του Άλεξ μπλόκαρε τη μπάλα στο σουτ του κεντρικού αμυντικού του Ιπποκράτη. Στο 73ο λεπτό ο Γυλός με δυνατό μακρινό σουτ ισοφάρισε για τον Ιπποκράτη και διαμόρφωσε το τελικό 1-1 με το πρώτο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα. Στα τελευταίο δεκάλεπτο το παιχνίδι απέκτησε μία άγρια ομορφιά με τις δύο ομάδες να χάνουν από δύο αξιόλογες ευκαιρίες, προκειμένου να φτάσουν στην επίτευξη ενός τέρματος, που θα τους χάριζε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στο 82' ο Γαλανός έκανε το σουτ με τη μπάλα να καταλήγει άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Κατσαμάγκα πέντε λεπτά αργότερα. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, δύο από τις αλλαγές του Άλεξ συνεργάστηκαν, καθώς ο Κυζιρίδης έκανε την παράλληλη σέντρα από τα αριστερά και ο Αγγελακάκης έκανε το σουτ, που βρήκε τον Σπυριάδη σε ετοιμότητα. Στο 93' ο Αγγελακάκης σούταρε εκ νέου με τον τερματοφύλακα του Ιπποκράτη να μπλοκάρει τη μπάλα.






Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Κυριαζίδης με βοηθούς τους κ. Τερζόπουλο και Κίτσο Κ.



Την επόμενη αγωνιστική το Άλεξ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Α.Ο. Μαΐστρου και ο Ιπποκράτης θα φιλοξενήσει τον Άρδα Καστανεών.


Άλεξ: Κυριακίδης, Λυπίτκας, Θώδης, Βενετίδης, Κολγκέκα, Παπανικολάου, Καλυμνιός (73' Κυζιρίδης), Καλομπρατσίδης, Γεωργιάδης, Καλαϊτζίδης (85' Παπαχρήστου), Κυριακίδης Κ. (60' Αγγελακάκης)


Ιπποκράτης: Σπυριάδης, Καραγκούνης (46' Δεληγιαννίδης), Ράλλης, Μόκαλης (59' Γεωργαντζόπουλος), Άχπα, Γαλανός, Πυλούδης, Γυλός, Κατσαμάγκας, Παναγιωτόπουλος, Μακιτσιάν (69' Αγοράκης)

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου