Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Ήττα του Έβρου Σουφλίου από τον Εθνικό Αγιονερίου

Ο Έβρος Σουφλίου υποδέχθηκε τον Εθνικό Αγιονερίου και γνώρισε την ήττα με 2-0 στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής.


Η ομάδα του Σουφλίου έμεινε στους έντεκα βαθμούς και βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο σύλλογος του Αγιονερίου, στον πάγκο του οποίου έκανε ντεμπούτο ο Παναγιώτης Διλμπέρης, έφτασε τους 26 βαθμούς όντας σε απόσταση τριών βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού και τη δέκατη Α.Π.Ε. Λαγκαδά, η οποία έχει 23.

Με τη συμπλήρωση των πρώτων δύο λεπτών του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με σουτ του Μπελίτσα. Στο 15' ο Κοτσαρίδης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 0-2. 

Με τον Εθνικό Αγιονερίου αγωνίστηκε βασικός ο πρώην ποδοσφαιριστής του Έβρου Σουφλίου Χαράλαμπος Λουϊζίδης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Κιγιτζή του συνδέσμου Θράκης με βοηθούς τους κ. Τζιώτζιο (Θράκης) και Κηλικιώτη (Ξάνθης).

Την επόμενη αγωνιστική o Έβρος Σουφλίου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Α.Π.Ε. Λαγκαδά, ενώ ο Εθνικός Αγιονερίου θα έχει ρεπό.

Έβρος Σουφλίου: Μπινόπουλος, Φακίτσας, Πετκίδης, Χατζάκος, Λειβαδιώτης, Δραγανίδης, Αντωνιάδης, Ναθαναηλίδης, Μερτίκας, Ευφραιμίδης, Ζάχος

Εθνικός Αγιονερίου: Γουναρίδης, Λουϊζίδης Χ., Μαργαρίτης, Μιλκούδης, Μήτσιος, Κοτσαρίδης, Μπουζούρας, Υψηλός (53' Πιπινίκας), Γαλάνης, Κουτσάγιας, Μπελίτσας

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου