Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Α.Ο. Μαΐστρου-Ένωση Άνθειας Αρίστεινου 0-3

H Ένωση Άνθειας Αρίστεινου επικράτησε εκτός έδρας με 0-3 του Α.Ο. Μαΐστρου στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 16ης αγωνιστικής της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.


Ο Α.Ο. Μαΐστρου παρέμεινε στους 13 βαθμούς και βρίσκεται στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου έφτασε τους 39 βαθμούς όντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας (η Α.Ε. Διδυμοτείχου, που έχει 36 βαθμούς και έχει πραγματοποιήσει το ρεπό της στο δεύτερο γύρο, υποδέχεται αύριο το Άλεξ).




Aπό τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η ομάδα του Μιχάλη Φλώρου άσκησε πίεση στα καρέ του Α.Ο. Μαΐστρου, με στόχο να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, με τους γηπεδούχους να αμύνονται αποτελεσματικά στο πρώτο ημίχρονο και να επιχειρούν παράλληλα να φανούν απειλητικοί για την εστία του Καρβουνίδη, κατά κύριο λόγο με αντεπιθέσεις. Η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία στην αναμέτρηση σημειώθηκε στο 12ο λεπτό, όταν ο Καπανίδης επιχείρησε να απομακρύνει τη μπάλα από την άμυνα της ομάδας του, που κόντραρε στο σώμα του Βασίλη Τερζή, με τον Καπανίκα να επωφελείται από την κόντρα και να κάνει το σουτ, το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του Βογιατζή. Πέντε λεπτά αργότερα σε μία φάση με πρωταγωνιστές τους Τσαπάνη και Παρασκευά στη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων, σημειώθηκε ασυνεννοησία ανάμεσα στο διαιτητή και το δεύτερο βοηθό της αναμέτρησης, καθώς ο διαιτητής θεώρησε αρχικά πως ο βοηθός υπέδειξε πέναλτι υπέρ της Ένωσης Άνθειας Αρίστεινου ενώ είχε δείξει κόρνερ και στη συνέχεια δόθηκε κόρνερ. Στο 28ο λεπτό ο Καπανίκας εκτέλεσε φάουλ, το οποίο βρήκε σε ετοιμότητα τον γκολκίπερ του Α.Ο. Μαΐστρου. Στο 37' ο Μωραϊτης έκανε το γέμισμα στην περιοχή του Α.Ο. Μαΐστρου και ο προωθημένος Απότας ''έπιασε'' την κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 41ο λεπτό ο Βασίλης Τερζής έκανε τη σέντρα και ο Καπανίκας την κεφαλιά, με τον Καπανίδη να διώχνει πάνω στη γραμμή και στη συνέχεια της φάσης ο Δουμπουλάκης επιχείρησε το σουτ, το οποίο απομάκρυνε και πάλι ο Καπανίδης αποσοβώντας την παραβίαση της εστίας της ομάδας του. Στο 43' ο Γιάννης Μαλασίδης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Αρσενίου και βγήκε σε θέση τετ-α-τετ κάνοντας το πλασέ, το οποίο απέκρουσε ο Καρβουνίδης κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο Γιώργος Μαλασίδης έκανε το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή των φιλοξενουμένων, το οποίο δε βρήκε στόχο.


Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε ο ρυθμός του αγώνα, καθώς πέραν των τριών γκολ της αναμέτρησης, που σημείωσε η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου και με τα οποία έφτασε στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, καταγράφηκαν πολλές αξιόλογες φάσεις και παρατηρήθηκε όμορφο θέαμα. Ειδικότερα, στο 46' ο Βασίλης Τερζής τροφοδότησε τον Τσαπάνη, ο οποίος έκανε το σουτ με τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 53ο λεπτό ο Λαγός σούταρε και ο Καρβουνίδης μπλόκαρε τη μπάλα πέφτοντας στη δεξιά γωνία της εστίας του. Δύο λεπτά αργότερα ο Δεδελούδης έκανε τη σέντρα για το κεφάλι του Καπανίκα, ο οποίος έκανε την κεφαλιά, που κατέληξε άουτ. Στο 58' η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου άνοιξε το σκορ, όταν ο Δεδελούδης εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Καλέτσιος ''έπιασε'' την κεφαλιά, που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά της μπάλας ο Τσαπάνης από κοντά με πλασέ έκανε το 0-1 σημειώνοντας το τρίτο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα. Δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους μετά από ατομική προσπάθεια και σουτ του Βασίλη Τερζή, που πέτυχε το δεύτερο γκολ του στο πρωτάθλημα. Στο 72' ο Καλέτσιος έκανε τη σέντρα και ο Δεδελούδης με σουτ στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό 0-3 πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα. Στο 79ο λεπτό ο Καλέτσιος επιχείρησε τη σέντρα και ο νεοεισελθών Καβατζικιώτης έκανε την κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο επόμενο λεπτό ο Γιώργος Μαλασίδης εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Καπανίδης έπιασε το γυριστό σουτ με τον Καρβουνίδη να αποκρούει εντυπωσιακά τη μπάλα. Στο 81' ο Δεδελούδης έκανε το σουτ με τη μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήγει άουτ. Δύο λεπτά αργότερα η μπάλα κατέληξε άουτ στο σουτ του Καβατζικιώτη. Στο 85' ο Δεδελούδης έκανε τη σέντρα και ο Κουτσούκης (αντικατέστησε δέκα λεπτά νωρίτερα τον Μωραϊτη) το σουτ, το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Βογιατζής. Στο 88' ο Βασίλης Τερζής έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Κουτσούκης με σουτ από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με το γκολ να ακυρώνεται ως οφσάϊντ. Με τη συμπλήρωση του ενενηνταλέπτου και στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα το σουτ του Δεδελούδη κατέληξε άουτ.




Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Σουβαράς με βοηθούς τους κ. Βασιλόπουλο και Παλαιοπάνη.


Την επόμενη αγωνιστική ο Α.Ο. Μαϊστρου υποδέχεται τον Ποντιακό, ενώ η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου φιλοξενεί την ΠΑΕ Πενταλόφου.


Α.Ο. Μαΐστρου: Βογιατζής Σ., Κούρος, Φωτεινός (65' Αντωνιάδης), Παρασκευάς, Καπανίδης, Μαλασίδης Γ., Τσιφτσής, Λαγός (65' Παπαδόπουλος), Μαλασίδης Ι., Κούπας (72' Βογιατζής Α.), Δημούτσης


Ένωση Άνθειας Αρίστεινου: Καρβουνίδης, Δουμπουλάκης, Τερζής Σ., Απότας, Αρσενίου, Μωραϊτης (75' Κουτσούκης), Καλέτσιος, Τσαπάνης (72' Δορουγιδένης), Τερζής Β., Δεδελούδης, Καπανίκας (66' Καβατζικιώτης)

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου