Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στις 17:00 το απόγευμα στο <<Μιχάλης Παρασκευόπουλος>> στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Volleyleague.


Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης προέρχεται από την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Ρέντη και μία δύσκολη εβδομάδα, καθώς οι περισσότεροι παίκτες πέρασαν ίωση γαστρεντερίτιδας. Οι αθλητές του Σάκη Μουστακίδη βρίσκονται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας και θέλουν τη νίκη, προκειμένου να εκμεταλλευτούν την εντός έδρας ήττα του έκτου Παμβοχαϊκού, ο οποίος έχει τρεις βαθμούς περισσότερους.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την άνετη εντός έδρας επικράτηση επί της Λαμίας και στοχεύει στη νίκη, προκειμένου να διατηρήσει τη διαφορά των επτά βαθμών από τον πέμπτο Παναθηναϊκό και να εκμεταλλευτεί παράλληλα την ήττα του τρίτου Φοίνικα από τον Άρη. Ο προπονητής του <<Δικεφάλου>>, Γιάννης Καλμαζίδης, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα
.
Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ. Γεωργιάδης και Αβραμίδης. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 6.

O προπονητής του Εθνικού, Σάκης Μουστακίδης δήλωσε για τη σημερινή αναμέτρηση: <<Δεν πήγαν τα πράγματα όπως θα θέλαμε τις προηγούμενες ημέρες αλλά με όποιες δυνάμεις έχουμε θα παρουσιαστούμε με το καλύτερο δυνατό πρόσωπο απέναντι σε μία ενισχυμένη ομάδα που θέλει να υπερασπιστεί το νταμπλ. Υπό μία έννοια είναι αγώνας πρόκληση για μας κι ελπίζω όλοι οι παίκτες μου να είναι υγιείς>>.

Από την πλευρά του ο Αμερικανός ακραίος του ΠΑΟΚ Τζέισον Γιαμπλόνσκι ανέφερε: <<Αισθάνθηκα πολύ ωραία που έπαιξα σε όλο το παιχνίδι με τη Λαμία, αλλά ο αγώνας με τον Εθνικό θα είναι πιο δύσκολος. Περιμένω να παίξουμε καλύτερα καθώς θα είναι η δεύτερη φορά που θα είμαστε όλοι μαζί και ελπίζω να φύγουμε με τους βαθμούς της νίκης>>.

Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει με 3-0 σ' ένα αγώνα που σημαδεύτηκε τότε από τον τραυματισμό του Παντακίδη. Από τότε ο Εθνικός ενισχύθηκε με τους Μιγιαήλοβιτς, Γκιουλέν και Φόγερ και ο ΠΑΟΚ με τους Γιαμπλόνσκι, Λι, Σμαραγδή, Τακουρίδη, αλλά και τον Γιάννη Καλμαζίδη στη θέση του προπονητή.




Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου