Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Ήττα για τον ΠΑΟΚ του Αραμπατζή στο Άργος

Ο ΠΑΟΚ στον οποίο αγωνίζεται ο Αλεξανδρουπολίτης Βαγγέλης Αραμπατζής ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Διομήδη Άργους με 28-23 στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Handball Premier.


 H ομάδα του Άργους σημείωσε την 13η συνεχόμενη νίκη της στις εγχώριες διοργανώσεις και εξασφάλισε ουσιαστικά την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος διατηρώντας διαφορά ασφαλείας από τον δεύτερο πλέον Φίλιππος Βέροιας. Από την πλευρά του ο ''Δικέφαλος του Βορρά'' καλείται να κάνει την υπέρβαση προκειμένου να μη χάσει την επαφή του με τις δύο πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα εν όψει των πλέι οφ.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν με 5-2 στο 8', αλλά ο ΠΑΟΚ αντέδρασε και με ένα σερί 4-0 πέρασε για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ (5-6) στο 11'. Η ομάδα του Άργους βρήκε άμεσα απάντηση και ανέκτησε το προβάδισμα με τρία γκολ (9-6) στο 15'. Προς το τέλος του ημιχρόνου ο Διομήδης διατήρησε τη διαφορά με τέρμα του Άντρεγιτς για το 12-9 και με γκολ του Πασσιά για το 13-10. Τελικά οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 13-11.


Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 14-14 με γκολ του Πετρίδη. Στα επόμενα δεκατρία λεπτά οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ. Στο 52' οι γηπεδούχοι ξέφυγαν με τέσσερα γκολ (24-20) μ' ένα επιμέρους σκορ 5-1 από το 19-19 στο 47', ενώ εκμεταλλεύτηκαν και την απουσία του Αλέξη Αλβανού, ο οποίος δε μπόρεσε να συνεχίσει λόγω προβλήματος στο πόδι. Ο Διομήδης ''κλείδωσε'' τη νίκη στο 55', όταν προηγήθηκε με 27-21 στο 55', ενώ παράλληλα είχε μεγάλο αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω τριών δίλεπτων αποβολών, τις οποίες δέχθηκαν οι Τσίλης, Πετρίδης και Κοκκώνης. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν το προβάδισμά τους στα εναπομείναντα λεπτά και κατέκτησαν τη νίκη με 28-23.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου