Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

H παρουσία των Εβριτών στους αγώνες της Α2 Ανδρών

Με τις αναμετρήσεις της 12ης αγωνιστικής για τον πρώτο, της 14ης αγωνιστικής για τον δεύτερο και της 17ης αγωνιστικής για τον τρίτο όμιλο, συνεχίστηκε το Σάββατο η αγωνιστική δράση στονπρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.


Εξαιτίας των αγροτικών κινητοποιήσεων και της απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας αναβλήθηκαν συνολικά πέντε αναμετρήσεις, μεταξύ των οποίων ο εντός έδρας αγώνας του Ηρακλή Χαλκίδας, όπου αγωνίζονται ο Γρηγόρης Κοντοστάθης και ο Νίκος Αλεξάκης, με τον Ακρίτα Καλαμάτας.

Στον πρώτο όμιλο ο ΟΦΗ, στον οποίο είναι προπονητής o Δημήτρης Ζλατιλίδης, επικράτησε εντός έδρας της Πολιτείας με 3-1. Η Ροδίων Άθλητης του Νίκου Αντωνιάδη, του Γιάννη Καβαρατζή και του Βασίλη Προδρομίδη νίκησε στην έδρα της τον Πανιώνιο με 3-0.

Στο δεύτερο όμιλο ο Απόλλων, στον οποίο παίζουν ο Βασίλης Κυριακίδης και o Γιώργος Αμαριανάκης, γνώρισε την ήττα με 3-0 στην έδρα του Εθνικού. 

Στον τρίτο όμιλο η Α.Ε. Κομοτηνής του Χρήστου Καψαλιάρη και του Χρήστου Χρηστουηλία επικράτησε εντός έδρας της Ε.Α. Λάρισας με 3-1. Η Ελπίδα Αμπελοκήπων του Νίκου Παντίρη και του Νίκου Χριστόφα νίκησε στην έδρα της τον Α.Ο. Σερρών με 3-1 σετ. Ο Μακεδονικός του Τάσου Ρεμπούτζια κέρδισε στο τάι μπρέικ το Νέστορα του Αντρέι Κράβαρικ και του Θεόδωρου Μποζίδη.



Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου