Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Συγκεντρωτικές προπονήσεις Επιλέκτων της Προεθνικής Παμπαίδων στον Έβρο

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι προγραμματισμένες εβδομαδιαίες συγκεντρωτικές προπονήσεις Επιλέκτων της Προεθνικής Παμπαίδων (Κλιμάκιο Αλεξανδρούπολης και Σουφλίου Ορεστιάδας), με βάση το σχέδιο, το οποίο καταρτίστηκε από τον Ομοσπονδιακό Προπονητή, κ. Σωτήρη Δρίκο, σε συνεργασία με τους Περιφερειακούς Ομοσπονδιακούς Προπονητές, κ. Ανέστη Γιαννακόπουλο, Νίκο Μούχλια και Στέλιο Κεμανετζή.


Αυτή την εβδομάδα οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη στην Αλεξανδρούπολη για το κλιμάκιο της Αλεξανδρούπολης και την Πέμπτη στην Ορεστιάδα για το κλιμάκιο Σουφλίου-Ορεστιάδας.

Οι αθλητές, που κλήθηκαν είναι οι εξής: Χρήστος Ποιμενίδης, Αθανάσιος Κεσεσίδης, Σταύρος Γκιδίκας, Λάμπρος Χατζίδης, Μάριος Παπάζογλου, Ευάγγελος Μπαμπλής, Δημήτριος Ραπτόπουλος, Ευάγγελος Ανδραβίζος, Αλέξιος Τοκαμάνης, Λάμπρος Πιτακούδης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Δημήτριος Μούχλιας, Χαράλαμπος Παπαδημητρίου, Ιάσονας Αλεξούδης, Ευάγγελος Κεσσούδης (Α.Σ.Α. Έβρος Σουφλίου), Μποζίδης, Κανταρίδης, Παλλάκης, Εμμανουηλίδης, Παπαναστασίου (Α.Ο. Ορεστιάδας).

  Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου