Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Α.Ο. Ορεστιάδας για το Κύπελλο Ελλάδας

Στο ντέρμπι του Έβρου ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης υποδέχεται τον Α.Ο. Ορεστιάδας στις 19:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο <<Μιχάλης Παρασκευόπουλος>>, στο πλαίσιο της φάσης των ''16'' του Κυπέλλου Ελλάδας.


Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης προέρχεται από καλή εμφάνιση και εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ με 3-2, ενώ ο Α.Ο. Ορεστιάδας, που παρατάχθηκε με πολλές απουσίες, ηττήθηκε στην Κυψέλη από τον Παναθηναϊκό με 3-0.

Οι προπονητές των δύο ομάδων δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ. Τζεπκινλής και Ιωαννίδης.

Ο κεντρικός της ομάδας της Αλεξανδρούπολης, Χρήστος Κιόσης ανέφερε για το σημερινό παιχνίδι: <<Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ένα ντέρμπι από όποια πλευρά κι αν το δει κανείς ενώ και οι δύο θέλουν την πρόκριση. Εμείς από δω και πέρα έχουμε φορτωμένο πρόγραμμα, αφού υπάρχουν και οι υποχρεώσεις στην Ευρώπη, ωστόσο δεδομένου ότι στο πρωτάθλημα τα περιθώρια διάκρισης δεν είναι πολλά, σίγουρα θέλουμε να προχωρήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε στο Κύπελλο>>.


Από την πλευρά του, ο λίμπερο του Α.Ο.Ο., Δημήτρης Κωνσταντινίδης δήλωσε: <<Είμαστε σε καλύτερη κατάσταση πλέον καθώς ξεπεράσαμε τις ιώσεις που μας ταλαιπωρούσαν την τελευταία εβδομάδα. Θέλουμε να κάνουμε την προσπάθειά μας για τη νίκη μέσα σε μία δύσκολη έδρα, η οποία όμως θα μας δώσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση και έχουμε στόχο την πρόκρισή μας στο Final 4>>.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου