Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Η παρουσία των Εβριτών στους αγώνες της Γ' Εθνικής

Συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με τη διεξαγωγή των αγώνων της 21ης αγωνιστικής για τον πρώτο και το δεύτερο όμιλο, της 15ης για τον τρίτο και της 17ης αγωνιστικής για τον τέταρτο όμιλο.


Ο Γκαρακλίδης αγωνίστηκε βασικός στην εκτός έδρας νίκη της Δόξας Δράμας στη Χρυσούπολη επί του Νέστου με 0-1. Ο Μκρτσιάν και Καραβελίδης έπαιξαν σ' όλο τον αγώνα για την ομάδα της Χρυσούπολης, ο Λαζαρίδης ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα και αντικαταστάθηκε στο 69' από τον Μαρκάκη ενώ οι Δεσύλλας και Αβογιάν δεν αγωνίστηκαν. Ο πρώην τεχνικός του Έβρου Σουφλίου υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Νέστου Χρυσούπολης. Οι Μπάτζιος και Σταματόπουλος δεν έπαιξαν στην ήττα της Καβάλας από τον Απόλλωνα στην Κρύα Βρύσης, όπως επίσης δε χρησιμοποιήθηκε από τους γηπεδούχους ο Θεοχάρης Λουϊζίδης. Ο Εθνικός Αγιονερίου, στον οποίο αγωνίζεται ο Χαράλαμπος Λουϊζίδης είχε ρεπό.

Ο Σιώπης αγωνίστηκε βασικός στην εντός έδρας νίκη της Σπάρτης επί του Αιολικού, όπως επίσης και ο Κέρι για την ομάδα της Μυτιλήνης. Ο Καμπιώτης δεν έπαιξε στη νίκη της Χαλκίδας επί του Κανάρη Χίου.

Ο Αλή Μπασή δεν αγωνίστηκε στην εντός έδρας επικράτηση του Εθνικού Πειραιώς επί του Ερμή Ζωνιανών με 4-1, όπως επίσης και ο Γκουτζελας στη νίκη της Επισκοπής επί της Κηφισιάς με 2-1. Για την ομάδα της Κηφισιάς ο Χαϊκάλης μείωσε στο τελικό 2-1. Ο Κυριακίδης έπαιξε σ' όλο τον αγώνα στην εκτός έδρας ''λευκή'' ισοπαλία του Ιωνικού με τον Ηλυσιακό.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου