Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Η παρουσία των Εβριτών στην 17η αγωνιστική της Volleyleague

Με τις αναμετρήσεις της 17ης αγωνιστικής συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Volleyleague.


O Γκαράς είχε ποσοστό 74% στην υποδοχή (52% άριστες) στη νίκη του ΠΑΟΚ (στον οποίο είναι προπονητής ο Γιάννης Καλμαζίδης) επί της Κηφισιάς στο Ζηρίνειο στο τάι μπρέικ.

Ο Τσουκ σημείωσε επτά πόντους (με 6/13 επιθέσεις, 1 μπλοκ, 58% στην υποδοχή και 42% άριστες) στην εντός έδρας επικράτηση του Ολυμπιακού επί του Παμβοχαϊκού.

Ο Ανδρεάδης πέτυχε εννιά πόντους (με 4/7 επιθέσεις, 1 άσο και 4 μπλοκ) και ο Ηλίας, πέρασε ως αλλαγή σημειώνοντας έναν άσο στην εντός έδρας νίκη του Φοίνικα Σύρου επί της Λαμίας με 3-1.

Ο Μπέλος δε χρησιμοποιήθηκε στην ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ηρακλή στη Μίκρα με 3-0. 

Ο Μανώλης Δημητριάδης σημείωσε δύο πόντους (μ' έναν άσο και ένα μπλοκ) στην εκτός έδρας ήττα του Παμβοχαϊκού από τον Ολυμπιακό με 3-0.

Ο Μούχλιας πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή και σημείωσε έναν πόντο (1/1 επίθεση και είχε 82% υποδοχή και 36% άριστες) στην ήττα του Άρη από τον Α.Ο.Ο. στην Ορεστιάδα με 3-0.

Ο Αγγελόπουλος σημείωσε έναν πόντο (με 1/3 επιθέσεις) στην ήττα της Λαμίας από τον Φοίνικα στη Σύρο με 3-1.

Τέλος, ο Μένιος Ρουμελιώτης είχε 57% στην υποδοχή (18% άριστες) στη νίκη της Παναχαϊκής επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο τάι μπρέικ.



Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου