Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

H παρουσία των Εβριτών στους αγώνες της Α2 Ανδρών

Mε τις αναμετρήσεις της 13ης αγωνιστικής για τον πρώτο, της 15ης για το δεύτερο και της 18ης για τον τρίτο όμιλο συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.


Στον πρώτο όμιλο ο ΟΦΗ στον οποίο είναι προπονητής ο Δημήτρης Ζλατιλίδης κατέκτησε το πρώτο σετ άλλα γνώρισε εκτός έδρας ήττα από την Παλλήνη με 3-1. Η Ροδίων Άθλησις του Νίκου Αντωνιάδη, του Γιάννη Καβαρατζή και του Βασίλη Προδρομίδη επικράτησε εκτός έδρας του ΑΟ Πολιτείας με 3-0.

Στο δεύτερο όμιλο ο Ηρακλής Χαλκίδας των Κοντοστάθη και Αλεξάκη νίκησε εκτός έδρας την Αργυρούπολη με 3-0 σετ. Η αναμέτρηση του Απόλλωνα Αθηνών, στον οποίο παίζουν οι Κυριακίδης και Αμαριανάκης, με τον Κόροιβο αναβλήθηκε λόγω των μπλόκων των αγροτών.

Στον τρίτο όμιλο η Α.Ε. Κομοτηνής των Καψαλιάρη και Χρηστουηλία κέρδισε εκτός έδρας στο τάι μπρέικ το Νέστορα των Μποζίδη και Κράβαρικ. Η Ελπίδα Αμπελοκήπων των Παντίρη και Χριστόφα πέρασε νικηφόρα από τα Ιωάννινα κερδίζοντας τον τοπικό ΑΣ Γιάννενα με 1-3 σετ. Τέλος, η εξ αναβολής αναμέτρηση της Γ.Ε.Α. με τον Μακεδονικό, στον οποίο παίζει ο Ρεμπούτζιας, αναβλήθηκε εξαιτίας των μπλόκων των αγροτών.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου