Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό

Με τις αναμετρήσεις της 15ης αγωνιστικής συνεχίζεται την Τετάρτη και την Πέμπτη το πρωτάθλημα της Volleyleague.


O Eθνικός Αλεξανδρούπολης θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη στις 21:00 το βράδυ (ζωντανή μετάδοση από το Novasports 3) τον Ολυμπιακό στο <<Μελίνα Μερκούρη>>.

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και τη σπουδαία πρόκριση στη φάση των ''8'' του Τσάλεντζ Καπ για δεύτερη σερί χρονιά. 

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 36 βαθμούς και θέλει τη νίκη προκειμένου να διατηρηθεί μόνος πρώτος.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ. Μουλά Λ. και Νικολόπουλος.

Ο πρώην ακραίος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και νυν του Ολυμπιακού, Μπόζινταρ Τσουκ δήλωσε για την αυριανή αναμέτρηση: <<Όπως σε κάθε παιχνίδι, έτσι και απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, έτσι ώστε να δείξουμε την δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να παραμείνουμε εκεί>>.

Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Σάκης Μουστακίδης, ανέφερε: <<Στο παρελθόν έχουμε φτάσει πολλές φορές σε τάι μπρέικ αλλά δεν τα καταφέραμε. Στον Α' γύρο χάσαμε 3-0 με κακή εμφάνιση και αυτό δεν θέλουμε να επαναληφθεί. Ο Ολυμπιακός παίζει γρήγορα, έχει πολλές λύσεις και έχει άλλους στόχους από μας. Δε μας κυνηγάει τίποτα, θέλουμε καλή εμφάνιση και γιατί όχι και ένα θετικό αποτέλεσμα>>.

Η αυριανή αναμέτρηση είναι η 31η των δύο ομάδων στη Volleyleague από το 2002 που επέστρεψε ο Εθνικός στη μεγάλη κατηγορία. Ο Ολυμπιακός προηγείται στις νίκες με 28-3. Και οι τρεις νίκες του Εθνικού σημειώθηκαν στην Αλεξανδρούπολη τις σεζόν 2010-11, 2011-12 και 2012-13, αλλά δεν έχει νικήσει αυτό το διάστημα τον Ολυμπιακό στο Ρέντη.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου