Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

O A.O. Oρεστιάδας υποδέχεται τον Παμβοχαϊκό

Με τις αναμετρήσεις της 15ης αγωνιστικής συνεχίζεται την Τετάρτη και την Πέμπτη το πρωτάθλημα της Volleyleague.


O A.O. Oρεστιάδας υποδέχεται την Τετάρτη στις 16:00 το απόγευμα τον Παμβοχαϊκό, με στόχο να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, καθώς προέρχεται από πέντε συνεχόμενες ήττες και χρειάζεται άμεσα βαθμούς προκειμένου να εδραιώσει τη θέση του στην οκτάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Από την πλευρά του ο Παμβοχαϊκός προέρχεται από δύο ήττες στο πρωτάθλημα και τον αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες, προκειμένου να διατηρήσει τις λιγοστές ελπίδες του για να μπει στην πρώτη τετράδα.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ. Ιωαννίδης και Τζεπκινλής.

Ο ακραίος της Ορεστιάδας, Δημήτρης Ριζόπουλος, δήλωσε για την αυριανή αναμέτρηση: <<Το δεκαήμερο της διακοπής είχαμε την ευκαιρία να προετοιμαστούμε για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Κατ' αρχήν θέλουμε να εξασφαλίσουμε την είσοδό μας στην 8αδα όσο το δυνατόν γρηγορότερα πετυχαίνοντας τον στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή. Ο Παμβοχαϊκός έχει δυνατή ομάδα και πρέπει να πιάσουμε πολύ καλή απόδοση για να νικήσουμε>>.

Ο πρώην πασαδόρος του Α.Ο.Ο. και νυν του Παμβοχαϊκού, Μανώλης Δημητριάδης ανέφερε: <<Ο αγώνας με την Ορεστιάδα είναι σημαντικός γιατί η νίκη θα μας δώσει κουράγιο για τη δύσκολη συνέχεια. Πρέπει να θυμηθούμε και να πετύχουμε τον αρχικό μας στόχο που ήταν η παραμονή και η 8αδα. Αν νικήσουμε θα έχουμε ελπίδες για 4αδα αν και νομίζω πως έχουμε χάσει το όριο για να προλάβουμε την 4η θέση. Η 5η θέση και η διάκριση στο κύπελλο είναι ρεαλιστικά οι μεγάλοι μας στόχοι μέχρι το τέλος. Η Ορεστιάδα έχει καλή ομάδα και θεωρώ πως και για αυτήν ο αγώνας είναι ακόμα πιο σημαντικός για να μείνει στην κατηγορία. Προσωπικά γυρίζω σε ένα γνώριμο και αγαπημένο μέρος που έκανα καλούς φίλους>>.

Σε τρεις αγώνες μεταξύ Ορεστιάδας και Παμβοχαϊκού για το πρωτάθλημα κερδίζει πάντα ο γηπεδούχος.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου