Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

ΤΣΣΚΑ Σόφιας-Κ20 Πανθρακικού 2-2

Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας και η ομάδα Κ20 του Πανθρακικού αναμετρήθηκαν σε φιλικό αγώνα, ο οποίος διεξήχθη το μεσημέρι της Τετάρτης στο Δημοτικό Στάδιο <<Φώτης Κοσμάς>> της Αλεξανδρούπολης, και αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2.



Η ομάδα της Βουλγαρίας μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, εκμεταλλευόμενη την εμπειρία των ποδοσφαιριστών της και κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου, ενώ είχε και δοκάρι στο 34ο λεπτό. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Νίκου Μπαχαρίδη μείωσαν το σκορ στο 40', ισορρόπησαν το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, πίεσαν για την ισοφάριση, την οποία επέτυχαν στο 88ο λεπτό με σουτ του Γεωργακόπουλου, με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί το τελικό 2-2.






Η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία στην αναμέτρηση σημειώθηκε με τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου, όταν ο Τσβετάνοφ επιχείρησε το σουτ με τη μπάλα να καταλήγει άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε η εκτέλεση φάουλ του Γκάλτσεφ. Στο επόμενο λεπτό η ΤΣΣΚΑ Σόφιας άνοιξε το σκορ με σουτ του Τσβετάνοφ, ο οποίος αξιοποίησε τη σέντρα του Κικάριν από την αριστερή πλευρά. Στο 28ο λεπτό η ομάδα της Βουλγαρίας διπλασίασε τα τέρματά της, όταν ο Μαλάμοφ εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και ο Ντίτσεφ με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Παπαδόπουλου. Στο 34ο λεπτό ο Π. Λαβάν εκτέλεσε το σουτ με τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι και στην επαναφορά ο γκολκίπερ της Κ20 του Πανθρακικού απέκρουσε το σουτ του Γιορντάνοφ. Στο 40' ο Πανθρακικός κατάφερε να μειώσει σε 1-2 με δυνατή κεφαλιά του προωθημένου Κουτσουκανίδη, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χακάν. 






Στην ανάπαυλα οι προπονητές των δύο ομάδων προχώρησαν σε πολλές αλλαγές, προκειμένου να μοιράσουν το χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές τους, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός του αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές της Κ20 του Πανθρακικού πήραν μέτρα στο γήπεδο και δημιούργησαν αξιόλογες ευκαιρίες μπροστά από τα καρέ της ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Συγκεκριμένα, στο 54' η μπάλα κατέληξε άουτ στο σουτ του Σαραντίδη, ενώ στο επόμενο λεπτό ο γκολκίπερ της ΤΣΣΚΑ Σόφιας απέκρουσε σε κόρνερ την κεφαλιά του Γεωργακόπουλου. Στο 75' ο Κατσαρός ανέλαβε την εκτέλεση του φάουλ και ο Κούτρας έκανε το σουτ με τη μπάλα να κοντράρει στα σώματα και να απομακρύνεται από τη μεγάλη περιοχή της ΤΣΣΚΑ. Στο 85' το ψηλοκρεμαστό σουτ του Αλεξαντρόφ κατέληξε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα η πίεση της Κ20 του Πανθρακικού καρποφόρησε, όταν ο Κατσαρός ''σέρβιρε'' στον Γεωργακόπουλο, ο οποίος με σουτ από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 2-2.




O πρώην ποδοσφαιριστής της Θράκης Φερών, Αλέξανδρος Σιδηρόπουλος, πέρασε στον αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο και πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την Κ20 του Πανθρακικού.
Η ομάδα της Σόφιας πραγματοποιεί από τις 27 Ιανουαρίου το δεύτερο στάδιο της χειμερινής της προετοιμασίας στην Αλεξανδρούπολη και έδωσε χθες το δεύτερο φιλικό παιχνίδι επί ελληνικού εδάφους, μετά απ' αυτό της Δευτέρας με αντίπαλο τη Skoda Ξάνθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Πηγαδίων, όπου γνώρισε την ήττα με 1-0. Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας θα συνεχίσει τις προπονήσεις της στο Δημοτικό Στάδιο <<Φώτης Κοσμάς>>, την Κυριακή θα δώσει το τρίτο και τελευταίο φιλικό της στην Ελλάδα, με αντίπαλο το Βυζάντιο στο Κοκκινόχωμα και την Τρίτη θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της και θα επιστρέψει στη βάση της.





Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους Καραϊσκο και Κίτσο.


ΤΣΣΚΑ Σόφιας: Γκοσποντίνοφ, Κικάριν, Γκράντσοφ, Ντίτσεφ, Ντίντσεφ, Γιορντάνοφ, Γκάλτσεφ, Τσβέτκοφ, Τσβετάνοφ, Μαλάμοφ, Π. Λαβάν. 
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Κόλεφ, Πετρόφ, Ποπόφ, Τσορμπατζίνσκι, Ραϊτσεφ, Αγιάζ, Βιτάνοφ, Γκολοβόντοφ, Αλεξαντρόφ, Ν. Λαβάν.




Κ20 Πανθρακικού: Παπαδόπουλος, Τζατζανάς, Καλαϊτζίδης, Κουτσουκανίδης, Νουγκζιάρης, Χακάν, Φαρμάκης, Κούτρας, Μίλκας, Μιχαηλίδης, Παπαρούνας.
Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Γεωργακόπουλος, Φουρκάν, Κοσμίδης, Σαραντίδης, Σιδηρόπουλος, Κατσαρός, Παναγιώτου 

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου