Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Επιτυχημένη παρουσία των αθλητών του Εθνικού στο τουρνουά της Πεύκης

Επιτυχημένη ήταν η παρουσία των αθλητών του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα, που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό γυμναστήριο της Πεύκης με τη συμμετοχή 180 αγοριών και κοριτσιών.

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης συμμετείχε με τέσσερις αθλητές και συγκεκριμένα με τον Νικηφόρο Μύρο και τον Κίμωνα Μήτκα στους Παμπαίδες, τον Γιάννη Παπαδόπουλο στους Παίδες και την Θεοδώρα Βασιλειάδου στις Κορασίδες.

Ο Νικηφόρος Μύρος και ο Κίμωνας Μήτκας αναδείχθηκαν πρώτοι στον όμιλό τους και πέτυχαν την είσοδό τους στην οκτάδα του Πανελληνίου Όπεν. Σε δύο συναρπαστικούς τελικούς ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες από δύο αθλητές του Ολυμπιακού, άλλα άφησαν πολλές υποσχέσεις με την απόδοσή τους για το μέλλον. Στους Παίδες, ο τρίτος πανελληνιονίκης και περσινός νικητής του ίδιου τουρνουά, Γιάννης Παπαδόπουλος δοκίμασε τις δυνάμεις του στην πρώτη του χρονιά στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία, έκανε δυνατά ματς και αποκόμισε σημαντικές εμπειρίες για το μέλλον. Στην κατηγορία των Κορασίδων η Θεοδώρα Βασιλειάδου στην δεύτερη χρονιά της ως κορασίδα πραγματοποίησε αξιόλογες εμφανίσεις και έκλεισε το τουρνουά με θετικό πρόσημο νικών έχοντας πετύχει αρκετές νίκες.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου