Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Kεπεσίδου: ''Στόχος το νταμπλ και μετά το εξωτερικό''

H Aλεξανδρουπολίτισσα τερματοφύλακας της Νέας Ιωνίας, Μάγδα Κεπεσίδου μίλησε στα <<Γήπεδα του Έβρου>> για τη συμμετοχή της ομάδας της στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο στο <<Σπίτι του Χάντμπολ>> στη Θεσσαλονίκη και παράλληλα σχολίασε το επίπεδο των ομάδων, που παίρνουν μέρος στη διοργάνωση. 


Επίσης, αναφέρθηκε στην πρώτη θέση, την οποία κατέκτησε η Νέα Ιωνία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, που της εξασφαλίζει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, στους στόχους της με τη Νέα Ιωνία και την Εθνική Ελλάδας, όπως επίσης και στις προσωπικές της φιλοδοξίες.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε στα <<Γήπεδα του Έβρου>> η Μάγδα Κεπεσίδου:

Στον ημιτελικό του Κυπέλλου η Νέα Ιωνία αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Άρτας. Πώς βλέπεις την αναμέτρηση και ποιος είναι ο στόχος της ομάδας σου στη διοργάνωση;

Δυστυχώς για ακόμα μια φορά η κλήρωση δε μας ευνόησε πλήρως. Έχουμε ένα δυνατό ημιτελικό με την Άρτα, η οποία είναι ομάδα με παράδοση και μεγάλη εμπειρία στο χώρο. Κοιτάμε μόνο τον ημιτελικό αρχικά και αν ''κλειδώσουμε'' τη νίκη, μόνο τότε κοιτάμε τον επόμενο αντίπαλο.

Πώς κρίνεις το επίπεδο των άλλων ομάδων που συμμετέχουν στο φάιναλ φορ;

Kαι οι τέσσερις είναι δυνατές ομάδες. Άλλες ομάδες έχουν παίκτριες με ταλέντο, άλλες με εμπειρία και άλλες και με τα δύο.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα, η Νέα Ιωνία κατέκτησε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και έχει το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ. Θεωρείς ότι η ομάδα σου μπορεί να κατακτήσει και φέτος το πρωτάθλημα;

Κατά τη γνώμη μου δεν είναι τίποτα για μας το πλεονέκτημα έδρας. Απλά μας εξασφαλίζει τη ψυχολογία του νικητή! Τα πλέι οφ θα είναι δυνατά και με περισσότερους αγώνες από πέρυσι. Πιστεύω ότι αν μείνουμε συγκεντρωμένες στο στόχο μας, μπορούμε πάλι να υπερασπιστούμε και τους δύο τίτλους.

Ποιοι είναι οι στόχοι με την Εθνική Ομάδα για τη φετινή σεζόν;

Έχουμε το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα U21, το οποίο κατά πάσα πιθανότατα θα γίνει στην Ελλάδα. Η κλήρωσε δε μας ευνόησε καθόλου. Παίζουμε με τη Νορβηγία, η οποία είναι υπερδύναμη στο παγκόσμιο χάντμπολ, την Κροατία, η οποία είναι εξίσου πολύ δυνατή ομάδα και με την Ελβετία, που έχει κι αυτή παράδοση στο χώρο. 

Ποιες είναι οι προσωπικές σου φιλοδοξίες;

Πρώτα το νταμπλ και μετά το εξωτερικό!



Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου