Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

O A.O. Oρεστιάδας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό

Με τις αναμετρήσεις της 16ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Volleyleague.


O A.O. Oρεστιάδας, που προέρχεται από την εντός έδρας επικράτηση επί του Παμβοχαϊκού, με την οποία επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες, αντιμετωπίζει εκτός έδρας στις 16:00 το απόγευμα τον πέμπτο της βαθμολογίας Παναθηναϊκό, ο οποίος ηττήθηκε μεσοβδόμαδα από τον Φοίνικα στη Σύρο.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ. Μυλωνάκης και Μουλά Ε.

Ο ακραίος της Ορεστιάδας Δημήτρης Ριζόπουλος δήλωσε για τη σημερινή αναμέτρηση: <<Maς περιμένει δύσκολος αγώνας. Θέλουμε να δείξουμε καλό πρόσωπο και μακριά από την έδρα μας. Έχουμε καλή ψυχολογία και μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα>>.

Από την πλευρά του ο ακραίος του Παναθηναϊκού, Άλβι Σούρδι (ο οποίος θα βραβευθεί πριν την έναρξη του αγώνα ως MVP του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Κηφισιά) ανέφερε: <<Προερχόμαστε από ένα δύσκολο παιχνίδι, από το οποίο δεν καταφέραμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα είναι ταλαιπωρημένη από το κουραστικό ταξίδι, ωστόσο επιθυμούμε να επιστρέψουμε στις νίκες και καλούμε τον κόσμο να είναι στο πλευρό μας. Θεωρώ ότι με τη βοήθεια των οπαδών μας στην έδρα μας και πραγματοποιώντας ένα καλό αγώνα, θα το καταφέρουμε ώστε να μείνουμε μέσα στο στόχο της εισόδου στην τετράδα>>.

Από το 1998, οπότε και καθιερώθηκε το νέο σύστημα καταγραφής πόντων, η Ορεστιάδα και ο Παναθηναϊκός έχουν αναμετρηθεί συνολικά 23 φορές για το πρωτάθλημα, με τον Παναθηναϊκό να προηγείται στις νίκες με 16-7.



Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου