Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Ο Α.Ο. Ορεστιάδας υποδέχεται τον Φοίνικα Σύρου

Ο Α.Ο. Ορεστιάδας υποδέχεται την Τετάρτη στις 18:00 στο <<Νίκος Σαμαράς>> τον Φοίνικα Σύρου, στην αναμέτρηση με την οποία θα ανοίξει η αυλαία της 21ης και προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague.


Η ομάδα του Πλάμεν Κριστόφ προέρχεται από την ήττα από την Κηφισιά στο Ζηρίνειο και πλέον βρίσκεται στη δέκατη θέση της βαθμολογίας, καθώς έχει μειονέκτημα στην τριπλή ισοβαθμία με την Παναχαϊκή και τον Ηρακλή. Ο Α.Ο.Ο. Ορεστιάδας θέλει να επιστρέψει στην οκτάδα, ενώ βρίσκεται σε απόσταση επτά βαθμών από τον προτελευταίο του βαθμολογικού πίνακα, Άρη. Ο Αμπουίλα ανταποκρίθηκε θετικά στη θεραπεία στο γόνατο και θα βρίσκεται στη διάθεση του Κριστόφ για το αυριανό παιχνίδι.

Ο προπονητής της Ορεστιάδας, Πλάμεν Κριστόφ δήλωσε για την αναμέτρηση: <<Συνεχίζουμε τις δοκιμασίες με τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος. Είμαστε έτοιμοι για δύσκολο αγώνα. Είμαι αισιόδοξος πως θα κάνουμε καλή εμφάνιση. Την χρειαζόμαστε για να νικήσουμε μία πολύ καλή και δυνατή ομάδα όπως είναι ο Φοίνικας. Πιστεύω πως με τρεις βαθμούς θα είμαστε σίγουρα μέσα στην 8αδα. Ο Αμπουίλα είναι καλά. Δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα γίνει εάν πάθει κάτι ο βασικός μου πασαδόρος>>.

Από την πλευρά το ο Φοίνικας Σύρου κλείνει σχεδόν μία εβδομάδα παραμονής στον Έβρο, καθώς προηγήθηκε η σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη, όπου η ομάδα της Σύρου γνώρισε την ήττα με 3-1. Ο Φοίνικας Σύρου βρίσκεται στην τρίτη θέση με 42 βαθμούς έχοντας ένα βαθμό περισσότερο από τον ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα έχει και το πλεονέκτημα στη μεταξύ τους ισοβαθμία.

Ο ακραίος του Φοινίκα Σύρου Παναγιώτης Παπαδόπουλος ανέφερε: <<Με τον Εθνικό ήμασταν πολύ κακοί και αδικαιολόγητα ρίξαμε την απόδοσή μας μετά την απώλεια του δευτέρου σετ. Δεν μπορώ να το εξηγήσω γιατί έγινε αυτό αλλά θέλω να πιστεύω πως δεν θα ξανασυμβεί. Θέλουμε τη νίκη για να κρατήσουμε την τρίτη θέση. Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Ξέρουμε πως και η Ορεστιάδα θέλει βαθμό ή βαθμούς και θα έχουμε δύσκολο έργο. Η διαφορά της Ορεστιάδας με τον Εθνικό είναι πως η Ορεστιάδα έχει μεγαλύτερη πίεση για το αποτέλεσμα και επίσης ο Εθνικός ήθελε να αποδείξει πολλά μετά και τις αλλαγές που έκανε>>.

Σε τρεις αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων έχει νικήσει πάντα ο γηπεδούχος, ενώ στον αγώνα του πρώτου γύρου ο Φοίνικας Σύρου κέρδισε δύσκολα με 3-1 σετ.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ. Δεληκωστίδης και Τζεπκινλής.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου