Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Φιλική ήττα του Α.Ο. Θράκης από την Βασίλισσα της Θράκης

Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων και την ελπιδοφόρα παρουσία του στο πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής, ο Αθλητικός Όμιλος Θράκης φιλοξένησε το απόγευμα του Σαββάτου την Βασίλισσα της Θράκης, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Β' Εθνικής, σε φιλική αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στο γήπεδο του ΚΤΕΟ.


Οι αθλήτριες των δύο ομάδων απελευθερωμένες από το άγχος των επίσημων αγώνων πρωταθλήματος προσέφεραν όμορφο θέαμα στους θεατές, που έδωσαν το ''παρών'' στο γήπεδο.


Η ομάδα της Ξάνθης επικράτησε με 3-1. Σκόρερ για τις φιλοξενούμενες ήταν η Βασιλική Μπαντή, η Ευαγγελία Κατσαρού και η Δέσποινα Παπαδοπούλου, ενώ το τέρμα του Α.Ο. Θράκης σημείωσε η Δήμητρα Σεβδαλή.



Στο περιθώριο της αναμέτρησης το τεχνικό δίδυμο της ομάδας της Ξάνθης, Απόστολος Κουτρουλός και Ανέστης Αλεξούδης ενημερώθηκαν από την προπονήτρια του Α.Ο. Θράκης, Ευαγγελία Βαλασούδη για την προετοιμασία του Βαλκανικού Τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη από τις 3 μέχρι τις 5 Ιουνίου.


Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου