Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Ήττα και αποκλεισμός του Έβρου Σουφλίου από τη Δόξα Δράμας στο Κύπελλο Ερασιτεχνών

Ο Έβρος Σουφλίου γνώρισε την ήττα εκτός έδρας από τη Δόξα Δράμας με 4-1 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.


Η ομάδα του Σουφλίου στρέφει πλέον την προσοχή της στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής και την Κυριακή θα φιλοξενήσει τον Εορδαϊκό στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής. Από την πλευρά της η Δόξα Δράμας προκρίθηκε στην τρίτη αγωνιστική, που αποτελεί συγχρόνως και τον τελικό του πρώτου ομίλου, και θα φιλοξενήσει την Τετάρτη 30 Μαρτίου τον κάτοχο του τροπαίου, Νέστο Χρυσούπολης.

Η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα σημειώθηκε με τη συμπλήρωση του πρώτου πενταλέπτου, όταν ο Πετρόπουλος έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Μαρκόπουλος έκανε την κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Έβρος Σουφλίου απάντησε στην ευκαιρία της Δόξας Δράμας με το σουτ του Ζυγκερίδη, το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Καράδαης. Με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου το μακρινό σουτ του Κελεσίδη δε βρήκε στόχο και στο 35' ο προωθημένος Βραμέντζαλης ''έπιασε'' την κεφαλιά από τη σέντρα του Κονταξή και ο Μπινόπουλος απέκρουσε τη μπάλα απομακρύνοντας τον κίνδυνο για την εστία του Έβρου Σουφλίου. Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Ντος Σάντος, ο οποίος αξιοποίησε τη σέντρα του Κονταξή και έκανε το 1-0, που ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε, όπως και το πρώτο, με ευκαιρία για τη Δόξα Δράμας και συγκεκριμένα στο 48' με το σουτ του Μαρκόπουλου, το οποίο εξουδετέρωσαν οι αμυντικοί του Έβρου Σουφλίου και τρία λεπτά αργότερα ο Μπινόπουλος απέκρουσε τη μπάλα σε νέο σουτ του Μαρκόπουλου. Στο 53' η Δόξα Δράμας διπλασίασε τα τέρματά της με σουτ του Μουτεσίδη και στο επόμενο λεπτό ο Κανετίδης με δυνατό σουτ ''έγραψε'' το 3-0. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Έβρος Σουφλίου μείωσε σε 3-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζυγκερίδη. Στο 71ο λεπτό της αναμέτρησης ο Κανετίδης εκμεταλλεύτηκε τη λανθασμένη έξοδο του Μπινόπουλου και με μακρινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Τρακαλιάνης του συνδέσμου Σερρών με βοηθούς τους κ. Γκαϊντατζή και Κρυωνά του ίδιου συνδέσμου.

Δόξα Δράμας: Καράδας, Βιτλής, Βραμέντζαλης, Μπάμπουρας, Πετρόπουλος, Κανετίδης, Κονταξής (38' λ.τρ. Μουτεσίδης), Κελεσίδης (50' λ. τρ. Στόικος), Μαρκόπουλος (69' Γαϊδαρτζής), Ντος Σάντος, Παπαζούδης

Έβρος Σουφλίου: Mπινόπουλος, Μπάμνιος, Ζάχος, Λειβαδιώτης, Χατζάκος, Πετκίδης (57' Φακίτσας), Εμρέ, Δραγανίδης, Μερτίκας, Χιζανισβίλι (56' Τζελέπης), Ζυγκερίδης (75' Δροσάκης)

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου