Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Πρεμιέρα με Ρουμανία για την Εθνική Νεανίδων του Ανδρεάδη

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Η Εθνική Νεανίδων, στην οποία είναι προπονητής ο Γιάννης Ανδρεάδης, αρχίζει στις 16:00 το απόγευμα τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις αντιμετωπίζοντας την Ρουμανία στον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που φιλοξενείται στην ''Βλάντε Ντίβατς Χάλα'' στην πόλη Βρίνιατσκα Μπάνια της Σερβίας.


Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Ανδρεάδης δήλωσε: <<Πηγαίνουμε με αισιοδοξία ότι μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση παρά τις δυσκολίες. Η Λευκορωσία μετά από χρόνια παρουσιάζει ομάδα στα προκριματικά, η Ρουμανία είναι μια ομάδα που την γνωρίζουμε αν και δεν είχαμε παίξει μαζί της στο φετινό Βαλκανικό, ενώ η Σερβία είναι το φαβορί καθότι αγωνίζεται και εντός έδρας. Το πιο σημαντικό ματς είναι αυτό κόντρα στην Ρουμανία που πρέπει να κερδίσουμε για να πάρουμε και ψυχολογία>>.

Όσον αφορά την απουσία της αρχηγού Κατερίνας Παπάζογλου, η οποία έχει υποστεί ρήξη χιαστού, ανέφερε: <<Κάλεσα περισσότερες ακραίες για να μπορέσουμε να καλύψουμε το κενό της Παπάζογλου και έτσι πήγα μια καθαρόαιμη διαγώνια. Ειδικά στο κομμάτι της υποδοχής που είναι πολύ σημαντικό ήθελα να έχουμε περισσότερες λύσεις, αλλά από κει και πέρα οι ηγέτες γεννιούνται μέσα στους αγώνες. Μπορεί να έχουμε στη σύνθεσή μας τρεις κορασίδες, τις Αλεξάκου, Καρακάση, Τσελέπη, αλλά θεωρώ ότι έχουμε και την εμπειρία να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες>>.

Η αποστολή της Εθνικής Νεανίδων αποτελείται από τις εξής αθλήτριες: Βλάχου (ΑΟ Αιγάλεω), Τσελέπη (ΓΣΚ Ηρακλής), Λύρα (ΓΣΚ Ηρακλής), Πήττα (Άρης), Καρακάση (ΑΟ Μαρκόπουλου), Αλεξάκου (ΑΟ Μαρκόπουλου), Νικολογιάννη (ΑΟ Μαρκόπουλου), Νικολογιάννη (ΑΟ Μαρκόπουλου), Μιλεντίγιεβιτς (Ολυμπιακός), Τοντάϊ (ΑΕΚ Αθηνών), Σταματίου (Άρης), Καραφουλίδου (ΑΣ Μακεδόνες Αξιού), Διάλλα (ΕΑ Λάρισας).

Το πρόγραμμα των αγώνων του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έχει ως εξής:

Πέμπτη 31 Μαρτίου, 16:00, Ρουμανία-Ελλάδα
Παρασκευή 1 Απριλίου, 16:00, Ελλάδα-Λευκορωσία
Κυριακή 3 Απριλίου, 21:00, Ελλάδα-Σερβία

Ο πρώτος του ομίλου παίρνει απευθείας την πρόκριση για τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ενώ ο δεύτερος και ο καλύτερος τρίτος όλων των ομίλων θα αγωνιστούν στα μπαράζ πρόκρισης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου