Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Με Τσέλιο η Εθνική Εφήβων στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

O κεντρικός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Παρασκευάς Τσέλιος, συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή της Εθνικής Εφήβων, η οποία στις 21:00 το βράδυ μπαίνει στη μάχη της πρόκρισης στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αντιμετωπίζοντας στον πρώτο της αγώνα την Εσθονία στην <<Βλάντε Ντίβατς Χάλα>> στην πόλη Βρίνιατσκα Μπάνια της Σερβίας. Αντίθετα, από την αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος αποκλείστηκε ο Σωκράτης Χαραλαμπίδης λόγω τραυματισμού στο γόνατο.


O oμοσπονδιακός τεχνικός, Άρης Αγγελόπουλος, δήλωσε: <<Ολοκληρώσαμε την προετοιμασία μας όπου δώσαμε και τρία φιλικά, δύο με τη Νίκη Αιγινίου και ένα με τον Μακεδονικό και στο χρονικό διάστημα που ήμασταν μαζί δουλέψαμε καλά και θεωρώ ότι είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για να διεκδικήσουμε είτε την απευθείας πρόκριση είτε μια από τις θέσεις που θα μας δώσουν την ευκαιρία να πάμε στα τελικά. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά όταν έχεις μπροστά σου ένα τουρνουά, αλλά συνήθως το πρώτο παιχνίδι είναι σημαντικό. Κι οι τρεις ομάδες πάντως είναι πολύ καλές και το ταμείο θα το κάνουμε στο τέλος της διοργάνωσης>>.

Την αποστολή της Εθνικής Εφήβων αποτελούν οι εξής αθλητές: Παπαλεξίου (Νίκη Αιγινίου), Τσέλιος (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Χατζηγεωργίου (Πανερυθραϊκός), Κανελλόπουλος (ΕΑ Πατρών), Αδάμ (Leaf Elite), Σπυριούνης (Μίλων), Κωτσάκης (ΑΟ Καλαμάτα 80), Τζιουμάκας, Μπουράκης (Ηρακλής Πετοσφαίριση), Χρηστινίδης (Αίας Ευόσμου), Καπετανίδης (Πήγασος Πολίχνης).

Το πρόγραμμα των αγώνων για την εθνική μας ομάδα έχει ως εξής:
Πέμπτη 31 Μαρτίου, 21:00, Εσθονία-Ελλάδα
Σάββατο 2 Απριλίου, 18:30, Ελλάδα-Λευκορωσία
Κυριακή 3 Απριλίου, 18:30, Ελλάδα-Σερβία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου