Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

To πρόγραμμα και οι διαιτητές της 22ης αγωνιστικής της Volleyleague

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Mε τις αναμετρήσεις της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής ολοκληρώνεται την Παρασκευή η κανονική διάρκεια στο πρωτάθλημα της Volleyleague.


Στην αναμέτρηση, με την οποία άνοιξε την Τετάρτη η αυλαία της αγωνιστικής, ο Παμβοχαϊκός επικράτησε της Λαμίας στο <<Χαλκιοπούλειο>> με 3-0 σετ. Η ομάδα του Κώστα Δεληκώστα κατέλαβε την έκτη θέση της βαθμολογίας, ενώ για τη Λαμία ήταν ο τελευταίος της αγώνας στη Volleyleague ύστερα από έντεκα χρόνια παρουσίας.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, που θα καταλάβει την έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα, υποδέχεται τον Α.Ο. Ορεστιάδας, ο οποίος είναι δέκατος με πέντε βαθμούς περισσότερους από τον προτελευταίο Άρη (έχει 22 έναντι 17 του Άρη) και θέλει τη νίκη ελπίζοντας σε ήττα του Ηρακλή ή του Άρη, προκειμένου να αποφύγει τα πλέι άουτ.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της αγωνιστικής, ο Άρης αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό, που θα τερματίσει στην πέμπτη θέση, ο Ηρακλής, ο οποίος είναι στη ένατη θέση με 23 βαθμούς αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον τρίτο της βαθμολογίας Φοίνικα Σύρου, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός κοντράρεται στο Ζηρίνειο με τη δεύτερη Κηφισιά και ο τέταρτος ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Παναχαϊκή, που έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα και οι διαιτητές της τελευταίας αγωνιστικής της Volleyleague έχουν ως εξής:

Tετάρτη
Λαμία-Παμβοχαϊκός 0-3

Παρασκευή, 18:00
Mίκρας: Άρης-Παναθηναϊκός (Θεμελής-Τζεπκινλής)
PAOK Sports Arena: ΠΑΟΚ-Παναχαϊκή (Ιωαννίδης-Δανιηλίδου)
Ζηρίνειο: Κηφισιά-Ολυμπιακός (Μυλωνάκης-Κουτσούλας)
<<Δ. Βικέλας>>: Φοίνικας Σύρου-Ηρακλής (Ονόπας-Αγγελίδης)
<<Μιχάλης Παρασκευόπουλος>>: Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Α.Ο. Ορεστιάδας (Γεωργιάδης-Αβραμίδης)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου