Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Έβρος Σουφλίου-Απόλλων Κρύας Βρύσης 2-2

Όπως και στην αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας, ο Έβρος Σουφλίου βρέθηκε πολύ κοντά στην κατάκτηση της νίκης και στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, καθώς προηγήθηκε με 2-0, αλλά δέχτηκε την ισοφάριση στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να αναδειχθούν ισόπαλες με 2-2.


Η ομάδα του Σουφλίου, που έχει υποβιβαστεί στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου, παρέμεινε αήττητη για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς. Ο Απόλλων Κρύας Βρύσης, ο οποίος επίσης έχει υποβιβαστεί στο τοπικό πρωτάθλημα, έφτασε τους 34 βαθμούς όντας στη δωδέκατη θέση της βαθμολογίας.

Ο Έβρος Σουφλίου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με σουτ του Ευφραιμίδη με τη συμπλήρωση του πρώτου πενταλέπτου και στο 20ο λεπτό ο Εμρέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν μειώνοντας στο 62' με κεφαλιά του Ίβιτς και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 89ο λεπτό με τον Πάλλα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Παρχαρίδης του συνδέσμου Δράμας, με βοηθούς τους κ. Κουβαλάκη του ίδιου συνδέσμου και Σγουράκη του συνδέσμου Πειραιά.

Την επόμενη αγωνιστική ο Έβρος Σουφλίου θα έχει ρεπό, ενώ ο Απόλλων Κρύας Βρύσης θα φιλοξενήσει την Κοζάνη.

Έβρος Σουφλίου: Μπινόπουλος, Μπάμνιος, Δροσάκης, Λίτσιος, Λειβαδιώτης, Πετκίδης, Εμρέ (67' Τζελέπης), Χιζανισβίλι, Μερτίκας, Ευφραιμίδης, Ζυγκερίδης

Απόλλων Κρύας Βρύσης: Παπαδόπουλος Χρ., Παπαδόπουλος Γ. (46' Κοβάσεβιτς), Κρουσταλέλης, Μπρέγου, Πετρίδης, Πετρούσης, Καπνόπουλος, Σιδηρόπουλος Π., Σιδέρης (67' Πάλλας), Γκελοσάνι, Ίβιτς

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου