Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Α.Π.Ε. Λαγκαδά-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 5-0

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αντιμετώπισε εκτός έδρας την Α.Π.Ε. Λαγκαδά και γνώρισε την ήττα με 5-0 στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής.


Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης, που έχει υποβιβαστεί στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου και αγωνίστηκε και στη χθεσινή αναμέτρηση με σημαντικές ελλείψεις και τον Χαραλαμπίδη να κάνει ντεμπούτο κάτω από τα γκολπόστ, παρέμεινε στους 27 βαθμούς και βρίσκεται στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η Α.Π.Ε. Λαγκαδά, που έχει εξασφαλίσει στην παραμονή της στην κατηγορία, έφτασε τους 49 βαθμούς όντας στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 17ο λεπτό της συνάντησης με τον Κρυστάλλη και στο 34' ο Καρασταύρου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, αποτέλεσμα, το οποίο το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο 62' ο Κρυστάλλης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, δύο λεπτά αργότερα ο Βεϊδαμενίδης έκανε το 4-0 και στο 72' ο Ντούγκα διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν ο κ. Σφέτσιας του συνδέσμου Σάμου με βοηθούς τους κ. Παπαλίτσα και Στεφανή του συνδέσμου Καρδίτσας.

Την επόμενη αγωνιστική, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Μαΐου, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα φιλοξενήσει το Νέστο Χρυσούπολης και η Α.Π.Ε. Λαγκαδά θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Εορδαϊκό.

Α.Π.Ε. Λαγκαδά: Καλογεράκης, Λεμονής, Πολίτης, Αθανασίου (69' Λαβιδάς), Καραμανλής (76' Καρατζιάς), Σακκαλής, Ντούνγκα, Παναγιωτούδης, Κρυστάλλης (65' Ξανθόπουλος), Καρασταύρου, Βεϊδαμενίδης

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Χαραλαμπίδης, Πελτέκης, Κατρανίτσας, Τζορμπατζίδης, Δούπας, Χελιδόνης, Σιμτσάκης, Μαμούτ (51' Κυριζάκης), Γκαϊδατζής, Τορομανίδης (65' Πιλτικάκης), Τσαμουρλίδης

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου