Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

H Θύελλα Φερών ''έσπασε'' το αήττητο του Αστέρα Καβάλας

Στην αναμέτρηση, με την οποία άνοιξε το απόγευμα της Τετάρτης η αυλαία της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής, η Θύελλα Φερών επικράτησε εντός έδρας με 81-69 του πρωτοπόρου Αστέρα Καβάλας, ο οποίος γνώρισε την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα. Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της τελευταίας αγωνιστικής θα διεξαχθούν το Σάββατο.


Η ομάδα των Φερών, που ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, έφτασε τους 34 βαθμούς, βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στα πλέι οφ ανόδου στη Γ' Εθνική ανάμεσα στους Τιτάνες Δράμας (αν τερματίσει τρίτη) και τον Πανσερραϊκό (αν τερματίσει τέταρτη). Από την πλευρά της η ομάδα της Καβάλας, η οποία παρατάχθηκε στο χθεσινό παιχνίδι με πολλές απουσίες και οκτώ παίκτες στη σύνθεσή της, έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου και θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ το Παγγαίο.

Τα δεκάλεπτα: 22-13, 42-28, 59-55, 81-69

Θύελλα Φερών: Αγγελακάκης, Μπαμπλής, Παπάζογλου 3, Δαβουδάνης 21, Μπιριντζής, Μόκαλης 8, Καραμπεάζης 7, Λιάκος, Σονωβίδης 12, Μπερμπέρης 20, Μουρτσινούδης 10, Μαραγκός

Αστέρας Καβάλας: Παπαζώτος 19, Θανάση 3, Ακιόζογλου 5, Τσίλι 2, Λ. Παπαδόπουλος 19, Καγιάς 6, Μυτικόπουλος 12

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου