Σάββατο 23 Απριλίου 2016

To πρόγραμμα και οι διαιτητές της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Mε τις αναμετρήσεις της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής ολοκληρώνεται το Σάββατο η αγωνιστική δράση στον δεύτερο όμιλο του πρωταθλήματος Ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, στον οποίο συμμετέχουν οι ομάδες του Έβρου.


Στην αναμέτρηση, με την οποία άνοιξε την Τετάρτη η αυλαία της αγωνιστικής, η Θύελλα Φερών επικράτησε εντός έδρας του πρωτοπόρου Αστέρα Καβάλας ''σπάζοντας'' το αήττητό του στο φετινό πρωτάθλημα και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στα πλέι οφ ανόδου ανάμεσα στους Τιτάνες Δράμας (αν τερματίσει τρίτη) και τον Πανσερραϊκό (αν τερματίσει τέταρτη).

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της αγωνιστικής, o Aρίων Ξάνθης κοντράρεται με τον Αίαντα Κομοτηνής με τις δύο ομάδες να έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ και να μάχονται για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τετράδα. Ο Έβρος Σουφλίου υποδέχεται τον Σπάρτακο Διδυμοτείχου και η Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης φιλοξενεί τους Πάνθηρες Καβάλας. Η Φιλία Ορεστιάδας πήρε άνευ αγώνος τη νίκη, καθώς ο Ηρακλής Καβάλας δεν θα προσέλθει στην Ορεστιάδα για την αναμέτρηση των δύο ομάδων. Ρεπό έχει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης. 

Αναλυτικά, το πρόγραμμα και οι διαιτητές της τελευταίας αγωνιστικής έχουν ως εξής:

(20/4) Θύελλα Φερών-Αστέρας Καβάλας 81-69

Σάββατο
17:00, <<Μπαλτατζής>>: Αρίων Ξάνθης-Αίας Κομοτηνής (Κολοκυθάς-Ευσταθιάδης)
17:00, Σουφλίου: Έβρος Σουφλίου-Σπάρτακος Διδυμοτείχου (Παπαγερίδης-Αποστολίδης)
18:00, <<Μιχάλης Παρασκευόπουλος>>: Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης-Πάνθηρες Καβάλας (Πανιτσούδης-Ρούντσιος)
Φιλία Ορεστιάδας-Ηρακλής Καβάλας 20-0 α.α.
Ρεπό ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου